Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vacanta pe cont propriu: destinatii sigure in care e mai ieftin sa calatoresti singur

Adevărul Adevărul,
Vacanta pe cont propriu: destinatii sigure in care e mai ieftin sa calatoresti singur

Calatoriile de unul singur sunt considerate una dintre cele mai importante tendinte de calatorie in 2018. Numarul persoanelor care aleg o astfel de experienta pare sa creasca de la an la an. Cautarile de tipul cele mai bune locuri pentru femeile care calatoresc singure, cele mai bune tari pentru calatorii de unul singur sau cele mai bune destinatii de calatorit singur au crescut in ultimul an cu aproximativ 50-80% . continuă pe Adevărul

Suntem tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut, in anul 2016, cele mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), potrivit datelor publicate, ieri, de Eurostat.

Romania, tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana

Olanda a avut in anul 2016 cel mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar de teren arabil 63. 000 euro), in timp ce Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil in medie - 1. 958 euro), arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Romania este statul cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana. Cu cat se vinde un hectar in tara noastra

Romania este statul cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana. Un hectar s-a vandut in tara noastra, in 2016, cu peste 1950 de euro, arata datele publicate de Eurostat. La polul opus, Olanda a.

Romania are cel mai ieftin teren arabil din UE

Un hectar de teren arabil din Romania costa in medie 1. 958 euro, in 2016, fiind cel mai scazut pret din toata Uniunea Europeana, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Cel mai ieftin teren arabil din UE este in Romania

Olanda a avut in anul 2016 cele mai ridicat pret din Uniunea Europeana la achizitionarea unui hectar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )