Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Vom simplifica acordarea cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru cei din Lugansk si Donetk

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Vom simplifica acordarea cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru cei din Lugansk si Donetk

Rusia intentioneaza sa simplifice procedura de acordare a cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru locuitorii din Lugansk si Donetk, a indicat sambata presedintele Vladimir Putin, intr-o conferinta de presa la Beijing, transmite AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Actorul Zelenski, la prima provocare ca presedinte ales: Raspunsul dat lui Putin dupa simplificarea obtinerii cetateniei ruse pentru separatistii din Ucraina

Presedintele ales al Ucrainei Volodimir Zelenski a declarat miercuri ca prioritatea sa va fi sa puna capat razboiului si ocupatiei ruse.

Vladimir Putin: Ne gandim sa acordam cetatenia intr-o maniera simplificata tuturor cetatenilor Ucrainei, nu doar rezidentilor republicilor Lugansk si Donetk

Rusia intentioneaza sa simplifice procedura de acordare a cetateniei ruse pentru toti ucrainenii, nu doar pentru locuitorii din Lugansk si Donetk, a indicat sambata presedintele Vladimir Putin, intr-o.

VLADIMIR PUTIN: Moscova intentioneaza sa le simplifice accesul la cetatenia rusa tuturor ucrainenilor

Rusia intentioneaza sa le usureze obtinerea cetateniei ruse tuturor ucrainenilor, a anuntat sambata, la Beijing, presedintele rus Vladimir Putin, relateaza AFP.

Ca de la Vladimir, la Vladimir: Putin vrea sa stie pozitia omologului ucrainean Zelenski asupra zonelor din estul Ucrainei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a anuntat, sambata, la Beijing, ca vrea sa stie care este pozitia lui Vladimir Zelenski, proaspat ales presedinte al Ucrainei, asupra zonelor din estul statului ucrainean,.

Vladimir Putin si Kim Jong-Un se intalnesc la Vladivostok

Presedintele rus Vladimir Putin si liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-au intalnit la Vladivostok pentru primul lor summit, scrie BBC.

VIDEO Primul summit Kim Jong un - Vladimir Putin. Ce spera sa obtina liderul nord-coreean

Liderul nord-coreean Kim Jong un a sosit miercuri la Vladivostok pentru primul summit cu presedintele rus Vladimir Putin, fiind de asteptat sa incerce obtinerea sprijinului din partea Kremlinului in conditiile in care negocierile cu SUA privind programul de denuclearizare sunt sub semnul intrebarii, relateaza Reuters.

FOTO VIDEO Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns la Vladivostok pentru intalnirea cu Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns in orasul rus Vladivostok, inaintea summitului sau oficial cu Vladimir Putin, scrie CNN.

intalnire istorica in Rusia. Vladimir Putin si Kim Kong Un, la primul summit impreuna

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a plecat miercuri dimineata spre Siberia pentru a participa la primul sau summit cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat agentia oficiala nord-coreeana, KCNA, transmite.

Kim Jong Un a plecat spre Rusia pentru intalnirea cu presedintele Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a plecat miercuri dimineata spre Siberia pentru a participa la primul sau summit cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat agentia oficiala nord-coreeana, KCNA, transmite AFP.

VIDEO Kim Jong Un a plecat din Vladivostok dupa intalnirea cu Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a parasit Vladivostok, vineri, dupa prima sa intalnire cu Vladimir Putin, care i-a permis sa-si afiseze legaturile cu aliatul istoric al Phenianului, in plin impas diplomatic cu SUA, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )