Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vacanta de 1 Mai: aproape 450 de soferi au ramas fara permise, o treime pentru ca au condus cu viteza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vacanta de 1 Mai: aproape 450 de soferi au ramas fara permise, o treime pentru ca au condus cu viteza

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai, o treime dintre acestia fiind surprinsi de radare conducand cu viteza mai mare decat cea permisa. Numarul soferilor care s-au urcat bauti la volan a fost de. continuă pe Wall-Street Ro

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise si peste 5.500 au fost amendati cu o zi inaintea minivacantei de 1 Mai

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise de conducere cu o zi inaintea minivacantei de 1 Mai si peste 5. 500 au fost amendati, dintre care 1. 860 pentru ca au condus cu viteza si 17 pentru ca s-au urcat bauti la volan.

450 de soferi teribilisti au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai, o treime dintre acestia fiind surprinsi de radare conducand cu viteza mai mare decat cea permisa .

Circa 450 de soferi au ramas sambata fara permise de conducere

Aproape 450 de soferi au ramas fara permise de conducere in prima zi a minivacantei de 1 Mai, o treime dintre acestia fiind surprinsi de radare conducand cu viteza mai mare decat cea permisa. Numarul soferilor care s-au urcat bauti la volan a fost de aproape trei ori mai mare sambata fata de ziua precedenta, informeaza News. ro.

A ramas fara job dupa o gluma proasta pe seama unui imigrant. Gestul facut de un medic de pe ambulanta

Un paramedic din Frankfurt, Germania, a ramas fara serviciu, dupa ce s-a amuzat pe seama unui imigrant aproape inconstient, relateaza Daily Mail. Imigrantul era transportat la spital, dupa o supradoza de.

Leonard Orban: Este vital ca Romania sa stea cat mai aproape de tarile care sustin consolidarea UE

Consilierul prezidential Leonard Orban a declarat, vineri, prezent la cea de a V-a editie a forumului anual de dezbateri Eurosfat, ca Romania sustine consolidarea Uniunii Europene si a subliniat ca tara noastra trebuie sa stea cat mai aproape de statele membre care au aceeasi pozitie.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )