Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vacante ieftine: Cele mai populare destinatii pentru sezonul de toamna

Antena3 Antena3,
Vacante ieftine: Cele mai populare destinatii pentru sezonul de toamna

Cui nu-i place sa calatoreasca?! Iar daca e si pe bani putini, cu atat mai bine. Iata cele mai populare destinatii pentru sezonul de toamna la buget redus. Atena, Grecia Atena este una dintre cele mai bune. continuă pe Antena3

Numai de Bine. inotul, cel mai bun sport pentru copii

Inotul de la o varsta frageda are efecte nebanuite asupra dezvoltarii copiilor. Este una dintre cele mai bune metode pentru a te asigura ca micutii au parte de o dezvoltare armonioasa si, in .

Nu cheltui sute de lei pe jocuri: iata care sunt cele mai bune titluri gratuite pentru PC si console

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri video gratuite pentru PC, PlayStation 4, si Xbox One, scrie publicatia online de.

Cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC

Daca nu esti dispus sa achiti sute de lei pentru titlurile de pe piata, iti recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Un joc nu trebuie neaparat sa coste sute de lei pentru a oferi o experienta de calitate. Unele dintre cele mai bune titluri sunt oferite [].

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

Cele mai bune hoteluri din lume in 2016, anuntate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveller FOTO

Inainte de lansarea editei din 2016 a renumitului ghid de calatorii Conde Nast Traveller, in luna octombrie, au fost anuntate cele mai bune hoteluri din lume, votate de peste 100. 000 de turisti si experti in turism din toata lumea.

Ziua Limbii Romane, una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare

Ziua Limbii Romane reprezinta una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare a comunitatilor romanesti, o platforma spirituala de promovare a valorilor nationale, la nivel global, informeaza Partidul National Liberal PNL), prin intermediul unui comunicat de presa.

Top 10 cele mai scurte bancuri: Cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei?

Bancurile scurte au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume. Noi v-am pregatit cateva dintre cele mai reusite dintre ele.

Presedintele Colegiul Medicilor: Criza garzilor continua. Cele mai multe spitale nu au semnat contractele, managerii sunt depasiti

Criza garzilor din spitale continua, cele mai multe spitale nereusind sa incheie contractele de munca cu timp partial. Situatia ii ingrijoreaza pe oficialii Colegiului Medicilor din Romania CMR), care cer Ministerului Sanatatii sa stabileasca un sistem de plata al garzilor corect. Mai mult, CMR solicita Avocatului Poporului sa ia atitudine si sa intervina in acest caz.

Mondex si Jolidon, companiile cu cele mai mari datorii la stat din industria textila

Mondex si Jolidon, producatori romani de ciorapi, respectiv lenjerie intima, sunt companiile din industria textila cu cele mai mari datorii la stat, de pana la patru milioane de euro, potrivit portalului juridic termene. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )