Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vaccinare impotriva COVID 19 in judetul Hunedoara. S-au deschis primele 3 centre pentru Etapa a doua

Adevărul Adevărul,
Vaccinare impotriva COVID 19 in judetul Hunedoara. S-au deschis primele 3 centre pentru Etapa a doua

Vaccinare impotriva COVID 19 in judetul Hunedoara. S-au deschis primele 3 centre pentru Etapa a doua a procesului de vaccinare. continuă pe Adevărul

Vaccinare impotriva COVID 19 in judetul Hunedoara. Cum se pot face progamari la cele 10 centre

Vaccinare impotriva Covid 19 in judetul Hunedoara. A inceput vaccinarea in trei centre din judet. Hunedorenii au mai multe optiuni pentru a se programa.

Vaccinare impotriva COVID 19, in judetul Hunedoara. A inceput Etapa a doua. Cati oameni s-au imunizat

Etapa a doua de vaccinare a inceput in judetul Hunedoara. Primii vizati sunt hunedorenii din caminele de varstnici.

PREFECTURA BUCURESTI: Echipe mobile de vaccinare impotriva COVID-19 se vor deplasa, astazi, in centrele rezidentiale

Echipe mobile de vaccinare impotriva COVID-19 se vor deplasa, astazi, atat in centrele rezidentiale publice, cat si in cele private aflate pe raza Capitalei, potrivit unui comunicat al Prefecturii Bucuresti.

Etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19: incepand de vineri, s-au programat peste 300.000 de persoane - STS

Peste 300. 000 de persoane s-au programat pentru a se vaccina impotriva COVID-19 in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare, adica incepand de vineri dupa-amiaza si pana luni la ora 15. 30, a transmis Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Primaria Sectorului 4 amenajeaza centrele de vaccinare impotriva COVID-19 la mall-uri si la Palatul Copiilor

Primaria Sectorului 4 amenajeaza 29 de puncte medicale pentru vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 , in 4 locatii: Palatul Copiilor, Mall Grand Arena, Sun Plaza si City-Mall de la Eroii Revolutiei. Lucrarile de amenajare la centrul din Grand Arena au inceput vineri si administratia locala estimeaza ca se vor finaliza in cateva zile. Costul de amenajare a unei locatii se ridica la 4000-5000 de euro, a anuntat primarul Daniel Baluta in cadrul unei conferinte de presa sustinute vineri.

Etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID-19: Cine are dreptul sa se vaccineze in aceasta etapa, cand si cum te poti programa. infiintarea centrelor de vaccinare, in continuare in aer

A doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, care vizeaza persoanele cu varsta peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie, incepe oficial astazi, 15 ianuarie. Concret, de astazi, de la ora 15:00, se pot face doar inscrierile pe platforma de programari, iar vaccinarea efectiva va incepe de luni, 18 ianuarie. Persoanele vizate de a doua etapa se vaccineaza doar la cerere, nu sunt obligate si nu exista sanctiuni pentru cei care se razgandesc si renunta la vaccin intre momentul inscrierii si ziua cand le vine randul la vaccinare. Marea necunoscuta a celei de-a doua etape ramane unde ne vom vaccina: OUG privind infiintarea centrelor de vaccinare, care a facut obiectul unei dispute intre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Clujului, Emil Boc, nu este nici acum aprobata.

Presedintele Klaus Iohannis a fost vaccinat impotriva COVID-19, vineri, la Spitalul Militar din Capitala (VIDEO)

PresedinteluiRomaniei, Klaus Iohannis, i-a fost administrata prima doza din vaccinulanti-COVID-19, vineri, laCentrul de vaccinare impotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta.

Vaccinare impotriva COVID-19. Centrul din Hunedoara se deschide luni. Cum se fac programarile

Centrul de vaccinare din municipiul Hunedoara va fi deschis de luni, 18 ianuarie, in sala de sport a Liceului de Informatica Traian Lalescu.

Campania de vaccinare impotriva COVID in Romania: Peste 196.000 de persoane vaccinate, incepand din 27 decembrie

Peste 196. 000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19, din 27 decembrie, cand a inceput campania de vaccinare in Romania. Reamintim ca prima etapa de vaccinare a inceput cu imunizarea angajatilor din spitale, iar de vineri au inceput programarile pentru etapa a doua de vaccinare, in care sunt incluse persoanele cu varsta de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie de activitate.

Prefectura Bucuresti: Echipele mobile de vaccinare impotriva COVID-19 vor ajunge vineri in centrele rezidentiale publice si private

Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti a transmis vineri ca etapa II de vaccinare debuteaza cu vaccinarea persoanelor cu grad ridicat de risc, a varstnicilor din centrele rezidentiale si a personalului care deserveste aceste locatii. in acest sens, echipele mobile de vaccinare se vor deplasa atat in centrele rezidentiale publice, cat si in cele private, aflate pe raza municipiului Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )