Libnet.ro
UNICEF

08:30

Campania de vaccinare impotriva COVID in Romania: Peste 196.000 de persoane vaccinate, incepand din 27 decembrie

Hotnews Hotnews,
 Campania de vaccinare impotriva COVID in Romania: Peste 196.000 de persoane vaccinate, incepand din 27 decembrie

Peste 196. 000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19, din 27 decembrie, cand a inceput campania de vaccinare in Romania. Reamintim ca prima etapa de vaccinare a inceput cu imunizarea angajatilor din spitale, iar de vineri au inceput programarile pentru etapa a doua de vaccinare, in care sunt incluse persoanele cu varsta de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie de activitate. continuă pe Hotnews

O aeronava militara a adus din Qatar 250.000 de seringi si 100.000 de ace, pentru campania de vaccinare impotriva COVID

Aproximativ 250. 000 de seringi si 100. 000 de ace pentru vaccinarea impotriva COVID au fost aduse sambata in Romania din Qatar cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane.

PREFECTURA BUCURESTI: Echipe mobile de vaccinare impotriva COVID-19 se vor deplasa, astazi, in centrele rezidentiale

Echipe mobile de vaccinare impotriva COVID-19 se vor deplasa, astazi, atat in centrele rezidentiale publice, cat si in cele private aflate pe raza Capitalei, potrivit unui comunicat al Prefecturii Bucuresti.

CLOTILDE ARMAND: Vom avea 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat astazi ca 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona la Romexpo.

CIPRIAN CIUCU: Un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in UPB, este evaluat de DSP

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anuntat ca un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti UPB), este evaluat de DSP Bucuresti.

Primaria Sectorului 4 amenajeaza centrele de vaccinare impotriva COVID-19 la mall-uri si la Palatul Copiilor

Primaria Sectorului 4 amenajeaza 29 de puncte medicale pentru vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 , in 4 locatii: Palatul Copiilor, Mall Grand Arena, Sun Plaza si City-Mall de la Eroii Revolutiei. Lucrarile de amenajare la centrul din Grand Arena au inceput vineri si administratia locala estimeaza ca se vor finaliza in cateva zile. Costul de amenajare a unei locatii se ridica la 4000-5000 de euro, a anuntat primarul Daniel Baluta in cadrul unei conferinte de presa sustinute vineri.

Campania de vaccinare anti-Covid: 167.612 persoane vaccinate pana acum in tara noastra

344 de angajati din spitale au fost vaccinati in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 167. 612, a informat joi Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare pe 27 decembrie), s-au inregistrat 593 de reactii adverse comune si minore, 49 dintre acestea raportate in ultimele 24 de ore.

Campania de vaccinare anti-Covid: 183.669 de persoane vaccinate pana acum in Romania

Un pic peste 16. 000 de persoane au fost vaccinate anti-Covid in ultimele 24 de ore cu vaccinul Pfizer-BioNTech in Romania, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 183. 669, a informat vineri Comitetul National de coordonare a vaccinarii. De la inceputul campaniei de vaccinare 27 decembrie), s-au inregistrat 661 de reactii comune si minore, dintre care 68 raportate in ultimele 24 de ore.

Prefectura Bucuresti: Echipele mobile de vaccinare impotriva COVID-19 vor ajunge vineri in centrele rezidentiale publice si private

Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti a transmis vineri ca etapa II de vaccinare debuteaza cu vaccinarea persoanelor cu grad ridicat de risc, a varstnicilor din centrele rezidentiale si a personalului care deserveste aceste locatii. in acest sens, echipele mobile de vaccinare se vor deplasa atat in centrele rezidentiale publice, cat si in cele private, aflate pe raza municipiului Bucuresti.

Primarul unei localitati din Calarasi a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu face parte din categoriile prioritare. Cum a fost posibil

Campania de vaccinare impotriva COVID-19 este umbrita de o noua neregula. Desi etapa a doua a procesuluid e imunizare nu a inceput inca, primarul liberal al localitatii Alexandru Odobescu din judetul.

Etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID-19: Cine are dreptul sa se vaccineze in aceasta etapa, cand si cum te poti programa. infiintarea centrelor de vaccinare, in continuare in aer

A doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, care vizeaza persoanele cu varsta peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie, incepe oficial astazi, 15 ianuarie. Concret, de astazi, de la ora 15:00, se pot face doar inscrierile pe platforma de programari, iar vaccinarea efectiva va incepe de luni, 18 ianuarie. Persoanele vizate de a doua etapa se vaccineaza doar la cerere, nu sunt obligate si nu exista sanctiuni pentru cei care se razgandesc si renunta la vaccin intre momentul inscrierii si ziua cand le vine randul la vaccinare. Marea necunoscuta a celei de-a doua etape ramane unde ne vom vaccina: OUG privind infiintarea centrelor de vaccinare, care a facut obiectul unei dispute intre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Clujului, Emil Boc, nu este nici acum aprobata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )