Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaccinul anti-COVID care a inregistrat cele mai multe reactii adverse. Datele prezentate de dr. Valeriu Gheorghita

Antena3 Antena3,
Vaccinul anti-COVID care a inregistrat cele mai multe reactii adverse. Datele prezentate de dr. Valeriu Gheorghita

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a spus, marti, ca potrivit datelor statistice din tara noastra, cele mai multe reactii adverse le-au inregistrat romanii care s-au imunizat cu doze de la Pfizer. continuă pe Antena3

Presedintele INS: in noiembrie si decembrie 2020 s-au inregistrat cele mai multe decese de la al Doilea Razboi Mondial incoace

In 2020 a avut loc o crestere exploziva a numarului de decese in raport cu 2019, excedentul fiind de peste 36. in noiembrie si decembrie 2020 s-au inregistrat unele din cele mai mari valori lunare privind decesele de la al Doilea Razboi Mondial incoace, a spus marti Tudorel Andrei, presedintele Institutului National de Statistica in cadrul unei conferinte online. Un alt lucru de semnalat, a mai adaugat seful Statisticii, este ca in noiembrie 2020 s-a inregistrat una dintre cele mai mari diferente dintre numarul de decese si cel al nasterilor din Romania. Numarul deceselor a fost de peste 36. 000 iar nasterile au depasit cu putin 16. Acesta e un factor foarte important care va duce in scurt timp la diminuarea populatiei rezidente a tarii, a precizat Andrei.

Galati, municipiul cu cele mai multe puncte de incarcare a masinilor electrice

71 de puncte de incarcare a masinilor electrice, dintre care 15 au fost inaugurate doar in ultimele zile. Este cifra la care a ajuns municipiul Galati devenind astfel orasul cu cele mai multe puncte de incarcare a masinilor electrice.

Vacantele romanilor in pandemie: Cele mai multe calatorii externe au fost in Grecia si Turcia

Cele mai multe vacante in strainatate ale romanilor in 2020 au fost in Grecia si Turcia si doar 8% dintre calatorii au avut ca destinatii zone mai indepartate precum Bali, Zanzibar, Maldive sau Mexic, se arata intr-un studiu citat de Agerpres. Romanii au descoperit in tara lor, in anul pandemic 2020, zone de vacanta despre care nici nu stiau ca exista. Au vizitat Ciungetu Malaia din judetul Valcea, Colibita din judetul Bistrita Nasaud, plaja Cochilia din Tuzla ori barajul de la Stanca Costesti, dar si Grecia, Turcia - principalele destinatii externe ale anului trecut, se arata in studiul care analizeaza perceptia romanilor fata de calatorii in anul pandemic 2020, realizat de agentia organizatoare Hello Holidays in luna ianuarie.

Cele mai multe cazuri noi de infectare au fost in Bucuresti, Timis, Brasov si Maramures

Cele mai multe cazuri de infectare din ultimele 24 de ore au fost in Capitala 493), Timis 193) si Brasov174). De asemenea, in Maramures s-au descoperit peste 100 de noi infectii. La polul opus al clasamentului se afla Covasna, Mehedinti si Teleorman, arata datele publicate duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Salvamont a inregistrat 26 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore. Cele mai multe provin din judetul Caras Severin

Salvamont a inregistrat un numar de 26 de apeluri de urgenta, primite la Dispeceratul Salvamont, doar in ultimele 24 de ore. 11 dintre acestea au fost pentru interventii in judetul Caras Severin, pentru.

Salvamont: 26 de apeluri de urgenta primite in ultimele 24 de ore; cele mai multe - 11 - au fost pentru salvamontistii din Caras-Severin

Potrivit reprezentantilor Salvamont Romania, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 26 apeluri de urgenta, scrie news. ro. Dintre acestea, 11 apeluri au fost pentru Salvamont Caras-Severin - Formatia Muntele Mic, 3 apeluri pentru Salvamont Alba, cate 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov si Salvamont Predeal si cate un apel pentru Salvamont Harghita, Salvamont Lupeni, Salvamont Bistrita, Salvamont Azuga, Salvamont Voineasa, Salvamont Suceava, Salvamont Maramures, Salvamont Cluj. De asemenea, s-au primit 42 de apeluri prin care se solicitau sfaturi si informatii despre diferite trasee turistice din zona montana si despre starea partiilor din domeniile schiabile.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar judetul Cluj, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Clujul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este pe locul II, iar judetul Timis, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Timisul este pe locul II, iar Brasov, pe locul III.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )