Libnet.ro
UNICEF

06:46

Vaccinul AstraZeneca va fi supus unui studiu suplimentar pentru a-i reverifica eficacitatea

Adevărul Adevărul,
Vaccinul AstraZeneca va fi supus unui studiu suplimentar pentru a-i reverifica eficacitatea

Directorul executiv de la AstraZeneca, Pascal Soriot, a declarat ca, vaccinul anti-COVID dezvoltat de aceasta companie va derula cel mai probabil un studiu global suplimentar pentru a verifica eficacitatea serului. continuă pe Adevărul

Vaccinul AstraZeneca va fi supus cel mai probabil unui studiu suplimentar (director)

AstraZeneca va derula cel mai probabil un studiu global suplimentar pentru a evalua eficacitatea vaccinului sau anti-Covid, a spus joi directorul executiv Pascal Soriot dupa aparitia unor intrebari cu privire eficacitatea sa, relateaza Reuters.

STUDIU Modele pentru minori: rude, profesori, personaje imaginare

Modelele copiilor sunt diferite de cele ale adultilor, iar criteriile dupa care fac o alegere sunt cu totul altele. Faptul ca o parte dintre aceste sunt din afara locuintei reprezinta un semnal. Parintii, profesorii si personajele animate sunt in cea mai mare masura surse de inspiratie pentru copii de a fi buni cu ceilalti, arata rezultatele unui studiu realizat pentru Cartoon Network. Cea de-a sasea editie a campaniei anti-intimidare Clubul Prieteniei - Fii prietenos, nu rautacios!, gandita de Cartoon Network si Asociatia Telefonul Copilului, este in desfasurare si prezinta factorii care stimuleaza comportamentul de bunavointa, bunatate si prietenie la copii.

Coronavirus in lume: Vaccinul AstraZeneca va fi supus unui nou studiu Coronavirusul, detectat si la o ferma de nurci din Lituania

Bilantul pandemiei a ajuns joi la 60. 235 de cazuri, din care 1. 843 sunt decese, iar 42. 421 sunt pacienti vindecati. Presedintele ales al SUA, Joe Biden, i-a avertizat pe americani sa renunte la traditiile de Ziua Recunostintei pentru a nu se expune riscurilor si a afirmat ca trebuie sa fie uniti in razboiul impotriva coronavirusului. SUA au raportat un record de 2. 400 de decese in doar 24 de ore. 20: Vaccinul AstraZeneca va fi suspus cel mai probabil unui studiu suplimentar director)18. 50: Italia anunta primele zboruri fara COVID intre Europa si SUA17. 31 Israel: Numarul infectiilor zilnice a crescut la peste 1. 000 pentru prima data dupa mai bine de o luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )