Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vaccinul AstraZeneca va fi supus cel mai probabil unui studiu suplimentar (director)

Hotnews Hotnews,
 Vaccinul AstraZeneca va fi supus cel mai probabil unui studiu suplimentar (director)

AstraZeneca va derula cel mai probabil un studiu global suplimentar pentru a evalua eficacitatea vaccinului sau anti-Covid, a spus joi directorul executiv Pascal Soriot dupa aparitia unor intrebari cu privire eficacitatea sa, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Vaccinul AstraZeneca va fi supus unui studiu suplimentar pentru a-i reverifica eficacitatea

Directorul executiv de la AstraZeneca, Pascal Soriot, a declarat ca, vaccinul anti-COVID dezvoltat de aceasta companie va derula cel mai probabil un studiu global suplimentar pentru a verifica eficacitatea serului.

O insuficienta cardiaca i-a provocat, cel mai probabil, moartea lui Maradona

Insuficienta cardiaca este posibila cauza a decesului lui Maradona, potrivit concluziilor preliminar.

Coronavirus in lume: Vaccinul AstraZeneca va fi supus unui nou studiu Coronavirusul, detectat si la o ferma de nurci din Lituania

Bilantul pandemiei a ajuns joi la 60. 235 de cazuri, din care 1. 843 sunt decese, iar 42. 421 sunt pacienti vindecati. Presedintele ales al SUA, Joe Biden, i-a avertizat pe americani sa renunte la traditiile de Ziua Recunostintei pentru a nu se expune riscurilor si a afirmat ca trebuie sa fie uniti in razboiul impotriva coronavirusului. SUA au raportat un record de 2. 400 de decese in doar 24 de ore. 20: Vaccinul AstraZeneca va fi suspus cel mai probabil unui studiu suplimentar director)18. 50: Italia anunta primele zboruri fara COVID intre Europa si SUA17. 31 Israel: Numarul infectiilor zilnice a crescut la peste 1. 000 pentru prima data dupa mai bine de o luna.

Studiu CIES: Jucatorii francezi, stranierii cel mai bine reprezentati in Liga I

Jucatorii francezi sunt stranierii cel mai bine reprezentati in prima divizie a campionatului Romaniei, Liga I, potrivit unui studiu efectuat de Observatorul pentru fotbal CIES).

Cel mai urat gest al lui Cristiano Ronaldo. Ce a putut sa ii faca unui adversar

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus, in partida contra lui Ferencvaros, din Liga Campionilor. A inscris in minutul 35, pentru 1-1, dupa ce ungurii deschisesera scorul in minutul 35. Morata a adus victoria campioanei Italiei cu un gol marcat in prelungiri. Marcel Heister, fundas al formatiei maghiare, si-a amintit de o intamplare din .

Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa-l pronunti!

Limba romana are cateva curiozitati, iar unele dintre acestea sunt legate de lungimea cuvintelor. Astfel, cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. incearca sa il pronunti!.

CORONAVIRUS |Italia: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 853 decese. Cel mai mare numar inregistrat de la 28 martie

Italia a raportat, marti, 853 decese cauzate de noul coronavirus, fata de 630 inregistrate cu o zi inainte. Acesta este cel mai mare numar zilnic din 28 martie. Italia, cel mai mare numar numar de decese.

Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

S-a inregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Catalin Scarlatescu dupa ce acesta din urma nu i-ar fi acordat atentia cuvenita. Asta l-a facut pe primul pe chef Dumitrescu sa exclame: Catalin Scarlatescu nu mai exista pentru mine. Scandal in direct la Antena 1. Ce si-au .

LEGO lanseaza cel mai mare set de caramizi din istoria sa. Colosseum va costa aproape 2.500 de lei si are peste 9.000 de piese

Incepand din 27 noiembrie, grupul LEGO va aduce in magazine cel mai mare set din istoria sa, set din care se poate construi o macheta a celebrului Colosseum din Roma. Amfiteatrul din caramizi are, dupa lunga asamblare, o inaltime de 27 cm, latime 52 cm si adancime 59 cm. Grupul LEGO a fost fondat in Billund, Danemarca in 1932 si are 616 magazine in lume, iar vanzarile totale au fost de 2,5 miliarde dolari in prima jumatate din 2020.

Ferma 2020. Prin ce chinuri au trecut concurentii. Cine a fost cel mai afectat

Concurentii de la Ferma pot sa conteste toate parerile telespectatorilor care sustin ca totul e regizat si ca o astfel de viata e usoara. Cativa dintre ei au trecut prin chinuri imense. Cine a fost cel mai afectat in sezonul de anul acesta? Ferma 2020. Chinurile prin care au trecut concurentii. Nimeni n-ar fi crezut .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )