Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vaccinul Moderna are probleme. Un epidemiolog rupe tacerea si cere stoparea inocularii

Playtech Playtech,
Vaccinul Moderna are probleme. Un epidemiolog rupe tacerea si cere stoparea inocularii

Intr-o perioada cu multe confuzii legate de vaccinarea anti-Covid-19, vestile noi despre efectele secundare care se descopera bulverseaza si mai tare omenirea. Unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din California avertizeaza asupra unui lot de vaccinuri Moderna, sugerand oprirea vaccinarii cu serul respectiv. Compania Moderna, avertizata asupra reactiilor adverse dupa vaccinare Cel mai cunoscut epidemiolog . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce refuza, de fapt, sa faca vaccinul anti-Covid-19: Se moare in spitale

Senatoarea AUR a vorbit in cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmand care este pozitia sa in raport cu serul mult asteptat de toata omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atat ea, cat si familia sa. in plus, Diana Sosoaca considera ca singura persoana care conduce tara pe .

Gigi Becali rupe tacerea. Ce medicament vindeca oamenii de covid-19: Se gaseste doar la mine, e cel mai bun

Inca de la inceputul pandemiei, Gigi Becali a incercat sa-i ajute pe cei care aveau nevoie de anumite medicamente. intr-un inteviu acordat recent, afaceristul vorbeste despre un ser minune care combate infectiile COVID-19. Gigi Becali povesteste ca are Ivermectina, un ser minune, initial gandit ca medicament veterinar. Ivermectina, medicamentul minune Exista o sumedenie de teste .

Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie. Mihai Traistariu rupe tacerea

Anul 2020 a fost ireal de greu pentru toata lumea, exceptie facand cei cu bani. in Romania, printre cei afectati se numara si artistii. Acum, Mihai Traistariu rupe tacerea despre situatiile financiare ale multor colegi de breasla. Ce au inceput sa faca artistii pentru bani, in pandemie, veti afla in randurile ce urmeaza. Artistii din .

Ilie Nastase rupe tacerea. Tot adevarul despre averea si conturile sale bancare este aici

Dupa ce s-a zvonit ca este falimentar, Ilie Nastase rupe tacerea. Fostul mare tenismen spune tot adevarul despre averea si conturile sale bancare. Ilie Nastase, despre averea sa in ultima perioada, ziarele de scandal au scris despre faptul ca Nasty nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, acesta fiind in pragul falimentului.

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

Viermii pe care Europa ii va manca in curand. Mihaela Bilic rupe tacerea: ce contin, de fapt

Printr-o directiva a UE, recent s-a dat unda verde viermilor de faina ca sursa sigura de hrana umana. Conform acesteia vom putea consuma viermii de faina intregi, uscati sau ca faina. Odata ce a fost ratificata aceasta decizie de catre Comisia Europeana, pot fi pusi in vanzare. Viermii de faina, sau o noua sursa de .

Burlacul 2021. Andi Constantin rupe tacerea: ce cauta la o iubita, de fapt

Andi Constantin este protagonistul celui de-al saselea sezon al emisiunii Burlacul 2021. Cea mai indragita ispita masculina de la Insula Iubirii a facut dezvaluiri despre ce cauta la o iubita, mentinand ca spera ca noua provocare din viata sa sa ii aduca sortita. Plec la drum cu gandul sa ma insor. Andi Constantin este Burlacul .

Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie. Streinu-Cercel rupe tacerea

Astazi a inceput in tara noastra vaccinarea anti-coronavirus cu a doua doza de vaccin de la Pfizer pentru angajatii din spitale, primii care, de altfel, s-au vaccinat, in Romania. Data ireala la care Romania scapa de masca de protectie Medicul Adrian Streinu-Cercel a facut si afirmatii despre masca de protectie, in contextul vaccinarii, spunand ca .

EXCLUSIV Valentin Uritescu are probleme grave cu sanatatea. Ce boala il macina: Nu poate vorbi sau ridica o cana

Unul dintre cei mai indragiti actori romani ai ultimelor decenii, Valentin Uritescu 79 de ani), va face vaccinul anti-COVID-19 acasa. Sotia lui, pe care Valentin o idolatrizeaza, ne-a povestit, in exclusivitate pentru playtech. ro, despre problemele de sanatate cu care se confrunta actorul, devenit celebru cu rolul sergentului Saptefrati, din pelicula Noi, cei din linia intai.

Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021

Este soc in showbiz dupa ce s-a aflat ca Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021, cititi in articolul de mai jos. Amna de la Survivor are probleme grave de sanatate. Medicii show-ului TV i-au dat vestea trista Amna are probleme grave de sanatate si este prima .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )