Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vacile care poarta ochelari de realitate virtuala ar putea produce un lapte mai bun

Adevărul Adevărul,
Vacile care poarta ochelari de realitate virtuala ar putea produce un lapte mai bun

Fermierii din Moscova au gasit o solutie iesita din comun pentru a face animalele sa se simta mai relaxate si sa produca un lapte mai bun: le-au pus un set de ochelari de realitate virtuala. continuă pe Adevărul

Vacile expuse la realitate virtuala fac laptele mai bun: de ce este normal sa fie asa

Poate cel mai ciudat experiment de care ai auzit in ultima perioada implica expunerea vacilor la realitate virtuala. Doar asa le mai poti duce pe camp la pascut, cand ai cateva mii intr-o.

Cat costa o franciza pentru o sala de jocuri in realitate virtuala

In urma cu doi ani, un antreprenor a deschis in Bucuresti o sala de jocuri in realitate virtuala VR), cu ajutorul unei finantari obtinute prin programul StartUp Nation. Startup-ul a lansat in acest an si sitemul de francize. Cat costa si ce venituri anuale ar putea obtine o astfel de afacere, potrivit estimarilor francizorului.

Facebook cumpara studioul care a dezvoltat cel mai popular joc in realitate virtuala

Facebook a anuntat ca a cumparat startup-ul de realitate virtuala VR) Beat Games, producatorul popularului joc Beat Saber, ca parte a planului sau de a impinge aceasta tehnologie catre noi culmi. Beat Games va functiona ca un studio independent in cadrul Oculus Studios, potrivit unei postari pe blogul companiei de social media.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2035 seconds )