Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vacile expuse la realitate virtuala fac laptele mai bun: de ce este normal sa fie asa

Playtech Playtech,
Vacile expuse la realitate virtuala fac laptele mai bun: de ce este normal sa fie asa

Poate cel mai ciudat experiment de care ai auzit in ultima perioada implica expunerea vacilor la realitate virtuala. Doar asa le mai poti duce pe camp la pascut, cand ai cateva mii intr-o. continuă pe Playtech

Vacile care poarta ochelari de realitate virtuala ar putea produce un lapte mai bun

Fermierii din Moscova au gasit o solutie iesita din comun pentru a face animalele sa se simta mai relaxate si sa produca un lapte mai bun: le-au pus un set de ochelari de realitate virtuala.

Facebook cumpara studioul care a dezvoltat cel mai popular joc in realitate virtuala

Facebook a anuntat ca a cumparat startup-ul de realitate virtuala VR) Beat Games, producatorul popularului joc Beat Saber, ca parte a planului sau de a impinge aceasta tehnologie catre noi culmi. Beat Games va functiona ca un studio independent in cadrul Oculus Studios, potrivit unei postari pe blogul companiei de social media.

Cat costa o franciza pentru o sala de jocuri in realitate virtuala

In urma cu doi ani, un antreprenor a deschis in Bucuresti o sala de jocuri in realitate virtuala VR), cu ajutorul unei finantari obtinute prin programul StartUp Nation. Startup-ul a lansat in acest an si sitemul de francize. Cat costa si ce venituri anuale ar putea obtine o astfel de afacere, potrivit estimarilor francizorului.

BTA: Simona Halep, printre cei 11 romani nominalizati la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial si castigatoarea titlului la Wimbledon anul acesta, a fost nominalizata printre candidatii la titlul de cel mai bun sportiv din 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA.

Simona Halep, nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019 Luka Modric era laureat in anul 2018

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a fost nominalizata la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani in 2019, in ancheta agentiei bulgare de stiri BTA, la capatul unui an in care a castigat Wimbledon,.

Cel mai bun film din 2019, ales de revista Time: Stralucitor si emotionant VIDEO

Revista Time a publicat un top cu cele mai bune 10 filme ale anului, iar prima pozitie este ocupata de cel mai nou film al regizorului spaniol Pedro Almodovar.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 NOIEMBRIE Impulsionat de SIF--uri, indicele BET-FI urca cu aproape 10%

Cu un avans de 9,86%, intervalul 18 - 25 noiembrie, indicele BET-FI, compus din cele cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), bifeaza cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) avute in vedere, in perioada mentionata.

Tort DIPLOMAT de post: Cel mai bun DULCE in aceasta perioada!

Tortul diplomat este oricand o idee buna, mai ales in post, cand pofta de dulce va dp batai de cap. Varianta de post este la fel de delicioasa ca cea originala. Iata cum se prepara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )