Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un val de aer polar loveste Romania! Prognoza METEO 24 noiembrie 2020

Antena3 Antena3,
Un val de aer polar loveste Romania! Prognoza METEO 24 noiembrie 2020

Meteorologii anunta ca diminetile si noptile vor fi in continuare extrem de reci, din cauza unui val de aer polar care tranziteaza Romania si se va face simtit pe tot parcursul saptamanii. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, azi, 24 noiembrie 2020. Cerul va fi variabil

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 24 noiembrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi variabil in teritoriu, exceptie facand regiunile.

Cum va fi vremea in decembrie, in Romania. Prognoza pe zone

Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani, pentru toata tara noastra, a fost emisa de catre ANM. Cum va fi vremea in decembrie conform specialistilor. Cum va fi vremea in decembrie in zonele din Romania Estimarile sezoniere ale vremii, de-a lungul timpului, au fost privite cu suspiciune de marea majoritatea a populatiei. Motivul ar fi gradul de .

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, dar inceputul lunii decembrie va fi bland in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 23 noiembrie 6 decembrie. Potrivit meteorologilor, in prima saptamana prognozata, vremea va fi rece, iar in.

Prognoza meteo, azi, 23 noiembrie 2020. Vremea se va incalzi usor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 23 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cu.

Prognoza meteo, azi, 22 noiembrie 2020. Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 22 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo in.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 23-29 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 23-29 noiembrie 2020. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta.

Prognoza meteo: Vine gerul. Ce zone vor fi lovite de frig si ninsori, cum se anunta inceputul iernii

Iarna isi intra in drepturi in urmatoarele doua saptamani. Conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in prima parte a intervalului, temperaturile mai scazute decat ar fi normal vor aduce ger in mai multe zone ale tarii.

Prognoza meteo. Ce ne asteapta dupa episodul de iarna autentica. Unde mai ninge

Dupa un episod de iarna autentica, vremea se schimba radical. Temperaturile vor fi in crestere, iar ninsori se vor semnala in continuare la munte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )