Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, dar inceputul lunii decembrie va fi bland in toata tara

B1 B1,
Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, dar inceputul lunii decembrie va fi bland in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 23 noiembrie 6 decembrie. Potrivit meteorologilor, in prima saptamana prognozata, vremea va fi rece, iar in. continuă pe B1

ANM, prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani. Anuntul surpriza facut de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, dupa saptamana aceasta in care temperaturile vor fi mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada, vremea va redeveni blanda, apropiata de normalul inceputului de iarna.

Prognoza meteo, azi, 23 noiembrie 2020. Vremea se va incalzi usor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 23 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cu.

Prognoza meteo, azi, 22 noiembrie 2020. Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 22 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo in.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 23-29 noiembrie 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 23-29 noiembrie 2020. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta.

DUPA DOUA SAPTAMANI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de peste un miliard de lei pentru titlurile de stat Fidelis

Oferta se incheie la finele saptamanii viitoare Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 1,05 miliarde de lei, dupa primele doua saptamani de la lansarea emisiunii.

Doua saptamani de restrictii pentru turisii care ajung pe Valea Prahovei. Nu pot manca in restaurant daca nu sunt cazati in hotel

Cu un indice de infectare de peste patru cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, statiunile de pe Valea Prahovei au intrat in scenariul rosu pentru 14 zile.

Unul din cele mai cunoscute orase din Europa isi va inchide granitele cu cateva zile inainte de Craciun

Orasul Madrid din Spania anunta un lockdown de zece zile in apropierea sarbatorilor de sfarsit de an. Astfel, in perioada 04-13 decembrie, granitele Madridului vor fi inchise pentru a evita raspandirea virusului inainte de Craciun.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2402 seconds )