Libnet.ro
UNICEF

07:30

Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad brusc

Antena3 Antena3,
Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad brusc

Un val de aer polar vine deasupra Romaniei, incepand cu saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea chiar si cu 10 grade in unele regiuni. O masa de aer rece, care a afectat deja zona de nord a tarii,. continuă pe Antena3

Meteorologi: O masa de aer polar va traversa Romania saptamana viitoare in depresiunile intramontane sunt asteptate temperaturi sub zero grade

O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de Nord a tarii, anunta meteorologii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de Sud, iar de joi sunt asteptate temperaturi negative si bruma in depresiuni.

O masa de aer polar va traversa Romania: Cat de frig va fi in zilele urmatoare (VIDEO)

O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de nord a tarii, anunta meteorologii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de sud, iar de joi.

Romania, lovita de o masa de aer polar. Anunt neasteptat de la ANM pentru urmatoarea perioada

Meteorologii de la ANM au facut un anunt neasteptat pentru urmatoarea perioada. O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci jumatatea de nord a teritoriului. Anunt ANM: Romania, lovita de o masa de aer polar Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca, de marti, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )