Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania, lovita de o masa de aer polar. Anunt neasteptat de la ANM pentru urmatoarea perioada

Playtech Playtech,
Romania, lovita de o masa de aer polar. Anunt neasteptat de la ANM pentru urmatoarea perioada

Meteorologii de la ANM au facut un anunt neasteptat pentru urmatoarea perioada. O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci jumatatea de nord a teritoriului. Anunt ANM: Romania, lovita de o masa de aer polar Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca, de marti, . continuă pe Playtech

Meteorologi: O masa de aer polar va traversa Romania saptamana viitoare in depresiunile intramontane sunt asteptate temperaturi sub zero grade

O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de Nord a tarii, anunta meteorologii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de Sud, iar de joi sunt asteptate temperaturi negative si bruma in depresiuni.

Prognoza meteo: Romania, lovita de un val de aer rece. Unde vine toamna si in ce zone vor face ploile prapad

Vara care s-a prelungit si in septembrie e pe sfarsite. Doar in aceasta saptamana ne vom mai bucura de maxime de 28 de grade, pentru ca de la jumatatea lunii vine frigul. Un val de aer rece ajunge in tara noatra saptamana viitoare. Vremea intra intr-un proces de racire, dar apropiat de normalul perioadei, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) valabila pana pe 22 septembrie 2019.

O masa de aer polar va traversa Romania: Cat de frig va fi in zilele urmatoare (VIDEO)

O masa de aer polar va traversa Romania incepand de marti, cand se va raci in jumatatea de nord a tarii, anunta meteorologii. De miercuri, racirea se va simti si in partea de sud, iar de joi.

Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad brusc

Un val de aer polar vine deasupra Romaniei, incepand cu saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea chiar si cu 10 grade in unele regiuni. O masa de aer rece, care a afectat deja zona de nord a tarii,.

Prognoza meteo: Romania, lovita de frig. Unde scad temperaturile cu 20 de grade si in ce regiuni lovesc ploi devastatoare

Un val de aer rece aduce temperaturi si cu 20 de grade mai mici in unele regiuni ale tarii, avertizeaza meteorologii. Frigul s-a instalat inca de sambata in nord, nord-est si la munte, unde au cazut si ploi de scurta durata. De duminica, scad temperaturile in toata tara si vom avea minime cuprinse intre 5 si 17 grade.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )