Libnet.ro
UNICEF

01:05

Val de amenzi in ultimele 24 de ore pentru cei care au ignorat ordonanta militara. Peste 8.000 de romani au fost sanctionati

Antena3 Antena3,
Val de amenzi in ultimele 24 de ore pentru cei care au ignorat ordonanta militara. Peste 8.000 de romani au fost sanctionati

Peste 8. 000 de amenzi au fost date persoanelor care au iesit din casa fara declaratia pe proprie raspundere sau adeverinta de la angajator. continuă pe Antena3

Anuntul pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut un anunt pentru cei care au credite la banci. Cu cat se amana plata lor? Plata creditelor la banci. Cu cate se amana Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, la Digi 24, ca in sedinta de Guvern de joi va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce va permite .

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

IGPF: Peste 31.000 de persoane au trecut frontiera in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut peste 31. 800 persoane, cetateni romani si straini, dintre care aproximativ 18. 800 pe sensul de intrare si 13. 000 pe cel de iesire din tara si peste 17. 200 mijloace de transport.

Guvernul a amanat OUG care prevede sporuri pentru cei care lupta cu epidemia de Covid-19

Guvernul a amanat, joi, Ordonanta de Urgenta prin care personalul medical, politistii, militarii, dar si alti angajati care se expun in combaterea COVID-19 urmau sa primeasca sporuri. Actul normativ care ofera mai multi bani pentru cei expusi la virus a fost amanat, deoarece nu are toate avizele.

IGPF: Peste 29.000 de persoane au trecut frontiera in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut peste 29. 200 persoane, cetateni romani si straini, dintre care aproximativ 17. 600 pe sensul de intrare si 11. 600 pe cel de iesire din tara si peste 16. 700 mijloace de transport.

Peste 2 mii de cetateni au revenit in Republica Moldova, in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, in punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova, fluxul de persoane a constituit 3. 464 traversari. Un numar mai mare a fost inregistrat pe sensul de intrare in Republica Moldova - 2. 368 traversari persoane, dintre care 1. 267 treceri la frontiera moldo-romana, 872 treceri la frontiera cu Ucraina si 229 treceri a frontierei aeriene rute charter), informeaza Politia de Frontiera.

VIDEO Peste 430 de moldoveni din Marea Britanie, Franta si Rusia au revenit acasa in ultimele 24 de ore

Alti 439 de cetateni au revenit in Republica Moldova, in ultimele 24 de ore. Acestora le-au fost asigurate, de catre autoritatile nationale,zboruri charter din Anglia si Franta, dar si un culoar tranzit din Federatia Rusa.

Spania: 514 decese in ultimele 24 de ore, iar bilantul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 40.000

Un numar de 514 persoane infectate cu noul coronavirus au decedat in Spania, in ultimele 24 de ore, iar numarul de cazuri inregistrate la nivel national a crescut cu 20%, ajungand la 40. 000, potrivit El.

Taxa Oxigen, ingropata definitiv: mesajul Gabrielei Firea pentru cei care au platit-o

In 2019, Primaria Capitalei avea planuri mari, iar Gabriela Firea dorea ca toti bucurestenii cu masini vechi sa plateasca taxa Oxigen. Proiectul a trecut, dar la inceput de an s-au mai.

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )