Libnet.ro
UNICEF

18:45

Val de cutremure in Romaniain aceasta dimineata. Cel mai mare a avut 3.6 pe scara Richter

Antena3 Antena3,
Val de cutremure in Romaniain aceasta dimineata. Cel mai mare a avut 3.6 pe scara Richter

Update:Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 9:18, in zona seismica Vrancea judetul Buzau), informeaza Institutul National de Cercetare-Dezvoltare. continuă pe Antena3

Val de cutremure in Romania in aceasta dimineata. Cel mai mare a avut 3.6 pe scara Richter

Update:Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe scara Richter s-a produs marti dimineata, la ora locala 9:18, in zona seismica Vrancea judetul Buzau), informeaza Institutul National de Cercetare-Dezvoltare.

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

Economist: Avem cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Daca intram in recesiune avem nevoie de o finantare de patru ori mai mare decat inainte de criza

Deficitul fiscal inregistrat in primele 9 luni din acest an este aproape de 27 miliarde de lei, cel mai mare nivel din ultimii 30 de ani, precizeaza economistul Iancu Guda.

Ashleigh Barty castiga Turneul Campioanelor. Pune mana pe cel mai mare premiu din istorie

Jucatoarea australiana Ashleigh Barty si-a respectat statutul de numar unu mondial si a castigat, duminica, editia din acest an Turneului Campioanelor.

Val de cutremure in Romania in aceasta dimineata

Romania a avut parte de un val de cutremure in aceasta dimineata. Pamantul s-a cutremurat in Timis, Vracea si Harghita intr-un interval scurt de timp. Primul seism a avut loc la ora 7. 02, in.

Ashleigh Barty, regina la Turneul Campioanelor. Australianca a luat cel mai mare premiu in bani din istoria tenisului

Liderul clasamentului WTA, Ashleigh Barty a castigat finala de la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, 6-4, 6-3, pe campioana de anul trecut, Elina Svitolina,.

Ela Craciun face cea mai mare petrecere pentru baietelul ei. Tort de 2 metri si intrare libera!

Ela Craciun pregateste o petrecere mai putin obisnuita. Vedeta isi aniverseaza baietelul, pe Nicholas, care a implinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat si mamicile din comunitatea sa online, alaturi de copiii lor.

Lovitura pentru Simona Halep! O pustoaica de 18 ii ia fata. A pus mana pe un contract de 5 ori mai mare decat al ei

Din pacate, loviturile continua sa vina pentru Simona Halep. Dupa ce a incheiat anul asa cum niciun fan de-al ei nu si-ar fi dorit, o tanara jucatoare i-a suflat un contract baban. Cine este pustoaica ce a pus mana pe o suma mai mare de 5 ori decat primeste Simo? O pustoaica de 18 ani .

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )