Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lovitura pentru Simona Halep! O pustoaica de 18 ii ia fata. A pus mana pe un contract de 5 ori mai mare decat al ei

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Simona Halep! O pustoaica de 18 ii ia fata. A pus mana pe un contract de 5 ori mai mare decat al ei

Din pacate, loviturile continua sa vina pentru Simona Halep. Dupa ce a incheiat anul asa cum niciun fan de-al ei nu si-ar fi dorit, o tanara jucatoare i-a suflat un contract baban. Cine este pustoaica ce a pus mana pe o suma mai mare de 5 ori decat primeste Simo? O pustoaica de 18 ani . continuă pe Playtech

Digisport: Fara precedent! Dezastru pentru Simona Halep, in primul set al meciului cu Karolina Pliskova

Simona Halep a avut un start dezastruos de meci in fata Karolinei Pliskova, in intalnirea decisiva pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor 2019. Campioana noastra a parut ca nu se regaseste, a gresit mult si nu a avut replica in fata sportivei din Cehia.

Simona Halep, certata pe teren de catre Darren Cahill: Uita-te la mine. in ultimele trei game-uri ai fost facuta de rusine. Nu poti sa castigi daca joci astfel

Simona Halep a fost certata pe teren deDarren Cahill, in pauza din timpul meciului pierdut cuKarolina Pliskova. Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele.

Simona Halep, in vacanta: Un an plin de amintirile extraordinare ale unui vis devenit realitate - Wimbledon

Simona Halep a intrat in vacanta si a postat un mesaj pe Instagram, in care si-a facut bilantul pe anul 2019.

Simona Halep: L-am enervat pe Darren. Australianul: Ai fost o rusine pe teren

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor eliminata dupa faza grupelor si un meci contra Karolinei Pliskova in care i-a lipsit si sansa.

DigiSport: Ai fost facuta de rusine pe teren!. Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep, in setul decisiv

Darren Cahill a avut un prim moment foarte tensionat la un on-court coaching pe care Simona Halep l-a cerut in setul decisiv al partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep rateaza calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor

Pentru Simona Halep prezenta la Turneul Campioanelor din acest an a luat sfarsit, vineri, dupa ultimul meci din faza grupelor.

Simona Halep, pierdere uriasa. Cati bani va primi pentru participarea la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor. Campioana de la Wimbledon a reusit o singura victorie, in meciul de debut cu Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Organizatorii competitiei au pus la bataie premii uriase, dar Simona s-a ales doar cu 610. 000 de dolari in urma parcursului din China.

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Simona Halep dezamageste la Turneul Campioanelor: romanca a cedat in fata Karolinei Pliskova si rateaza semifinalele

Simona Halep a jucat, vineri, ultimul sau meci din Grupa Violet. in cadrul acestei partide, romanca a intalnit-o pe Karolina Pliskova.

Simona Halep, devastata inainte de finalul meciului cu Pliskova. Ai fost facuta de rusine! Ce s-a intamplat

Duelul Simona Halep Karolina Pliskova, vineri. Constanteanca este devastata inainte de finalul meciului. Darren Cahill, prim moment tensionat la un on-court coaching pentru Halep. Ce s-a intamplat? UPDATE: Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, dupa un meci cu multe rasturnari de situatie. Romanca a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )