Libnet.ro
UNICEF

01:05

Val de ironii pe Facebook dupa ce Dancila a felicitat-o pe Halep:Am scos tara din noroie si am pus-o pe harta la Wimbledon!

Adevărul Adevărul,
Val de ironii pe Facebook dupa ce Dancila a felicitat-o pe Halep:Am scos tara din noroie si am pus-o pe harta la Wimbledon!

Mesajul prin care premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Wimbledon a starnit o sumedenie de ironii si critici, multi acuzand-o pe Dancila ca se foloseste de reusitele sportivei pentru a-si spori capitalul de imagine inaintea alegerilor prezidentiale. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )