Libnet.ro
UNICEF

19:30

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Playtech Playtech,
CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor . continuă pe Playtech

Cori Gauff, nedumerita dupa victoria Simonei Halep: Ceva s-a intamplat cu mine!

Simona Halep a pus punct aventurii londoneze a americancei Cori Gauff, care la 15 ani este considerata noua stea a tenisului mondial.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

Cine este Shuai Zhang, adversara Simonei Halep din sferturile de la Wimbledon

Wimbledon-ul era Grand Slam-ul cu cele mai slabe rezultate din cariera lui Shuai, sportiva care nu reusise pana in acest an sa treaca in vreun fel de turul intai de pe iarba londoneza. A facut-o insa in 2019, dupa ce a reusit sa elimine nume importante din circuitul feminin precum Caroline Garcia si Caroline Wozniacki. Acum se va duela cu Simona Halep in sferturi are 2-1 in meciurile cu jucatoarea noastra). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale: Am energie, ma simt proaspata

Simona Halep a ajuns pentru a doua oara in cariera intre cele mai bune patru jucatoare de la Wimbledon si spune ca se simte excelent pe iarba londoneza.

Cum a comentat presa internationala victoria Simonei cu Cori Gauff:Halep pare incredibil de periculoasa

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in sferturile de finala, luni, dupa ce a invins, 6-3, 6-3, pe revelatia turneului, jucatoarea americana Cori Gauff 313 WTA), venita din calificari.

Simona Halep - Shuai Zhang Online stream live video. Revansa pentru Simona

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat luni fara emotii in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313.

Presa internationala lauda la unison calificarea Simonei in semifinale la WimbledonHalep, ca un uragan

Victoria Simonei Halep din sferturile de finala ale turneului din capitala Angliei a fost comentata pe larg de publicatiile de specialitate, citate de ziare. com si digisport. ro.

DigiSport: Declaratia care le da fiori tuturor adversarelor Simonei Halep. Ce scrie BBC despre romanca

Simona Halep este plina de energie si de incredere dupa ce s-a calificat joi in semifinale la Wimbledon. La microfonul BBC, campioana noastra a dat o declaratie care le da fiori tuturor adversarelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )