Libnet.ro
UNICEF

18:45

Val de PROBLEME MEDICALE printre VEDETELE din Romania (FOTO)

B1 B1,
Val de PROBLEME MEDICALE printre VEDETELE din Romania (FOTO)

Mai multe vedete din Romania au vizitat in ultimul timp spitalele. Irina Loghin a ajuns de urgenta la spital cand s-a intors dintr-un turneu din SUA dupa ce a contactat un virus ucigas. Loghin a. continuă pe B1

Ce a aparut aseara pe ecranul unei televiziuni de stiri din Romania FOTO SCANDALOS

Moment rusinos aseara la o televiziune de stiri din Romania. in plina critica la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in timpul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, realizatorul Rares Bogdan a ap.

Date DRPCIV: Pe soselele din Romania circula 6 milioane de vehicule iar 20% sunt mai vechi de 20 de ani

Potrivit celor mai recente date publicate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, parcul auto national continua sa imbatraneasca iar pe soselele din Romania circula 6 milioane de vehicule. In plus, Dacia ramane marca cea mai populara printre romani.

Legile Justitei din Romania, dezbatere in Parlamentul European/ Comisarul european pentru Justitie: Romania a parcurs un maraton. Un pas inapoi ar fi o mare dezamagire pentru prietenii Romaniei, dar mai ales pentru cetatenii romani/ Plus: Cum l-a atacat

Modificarea legilor justitiei din Romania a fost dezbatuta, miercuri seara, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, timp de peste o ora si 15 minute. Vera Jourova, Comisarul European pentru Justitie, a amintit in cadrul acestei dezbateri ca situatia modificarilor legislative fac obiectul unei anchete proprii ale GRECO, ale carei rezultate vor fi anuntate in luna martie. Ea s-a referit la progresul inregistrat de Romania pana acum drept un maraton, a carui linie de sosire se vede la orizont. Eurodeputatii PSD Victor Bostinaru si Ioan Mircea Pascu au insistat asupra faptului ca in Romania exista un pact intre seviciile secrete si institutii in justitie, Bostinaru afirmand chiar ca acest pact intre un serviciu secret si DNA a permis ca in Romania sa se faca politie politica. Pe de alta parte, eurodeputatul Ana Gomes Portugalia), colega in grupul Socialistilor cu membrii PSD, l-a atacat pe Liviu Dragnea, cu referire la ancheta OLAF: OLAF a tras concluzia ca seful PSD este responsabil pentru frauda cu fonduri europene. Deci intrebarea mea fata de colegii din Romania este: cum este posibil ca aceasta persoana as ramana in functie? a spus aceasta.

Starea Justitiei din Romania. Confruntare dura in Parlamentul European

Parlamentul European a organizat, miercuri, o dezbatere cu tema Amenintari la adresa statului de drept provocate de reforma sistemului judiciar din Romania. Traian Ungureanu,Grupul Partidului Popular.

Dezbaterea pe legile justitiei din Romania din Parlamentul European: PSD a trimis tuturor eurodeputatilor o analiza Luju privind sistemul judiciar, tradusa in engleza si germana/ Ce raport a trimis Norica Nicolai catre grupul ALDE

Liderul eurodeputatilor PSD din cadrul grupului socialistilor europeni, Dan Nica, a transmis miercuri dimineata, catre toti europarlamentarii din actuala legislatura, inainte de dezbaterea ce va avea loc in plenul Parlamentului European de la Strasbourg pe tema legilor justitiei din Romania, un document prezentat drept o analiza a sistemului judiciar romanesc din anii 2005-2017 realizat de Lumea Justitiei - luju. ro, tradus in germana si engleza. La randul sau, eurodeputatul ALDE Norica Nicolai a transmis catre colegii din grupului ALDE din Parlamentul Europea un raport privind reforma in Justitie.

Todorel Toader spune ca este convins ca exista dezinformari la nivel european privind situatia din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca este convins ca, la nivel european, exista dezinformari cu privire la situatia din Romania, informeaza Agerpres. Aflat la Strasbourg, unde a.

Tudorel Toader, convins ca exista dezinformari la nivel european in legatura cu situatia din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a declarat convins marti, la Strasbourg, ca exista dezinformari la nivel european in legatura cu situatia din Romania, spunand ca nu stie de unde.

Justitia din Romania, dezbatuta la Strasbourg. Afirmatii dure facute la discutiile preliminare

Parlamentul European dezbate miercuri situatia Statului de Drept si reforma sistemului judiciar din Romania. Tudorel Toader a avut si are diverse intalniri pe aceasta tema. O dezbatere care, cu sigurant.

Camera Deputatilor a adoptat legea pentru combaterea ambroziei, considerata planta cea mai alergena din Romania

Deputatii au dat marti unda verde, cu 264 de voturi si o abtinere, proiectului de lege privind combaterea ambroziei - considerata ca fiind planta cea mai alergena din Romania. Proiectul, initiat de un grup de parlamentari PNL, a fost adoptat deja de Senat, astfel incat merge la promulgare, potrivit Agerpres.

Grupul Verzilor, ingrijorat de situatia din Romania in privinta legilor justitiei

Copresedintele Grupului Verzilor/Alianta Libera Europeana din Parlamentul European, Philippe Lamberts, a declarat marti, la Strasbourg, ca grupul politic pe care il reprezinta este profund ingrijorat de situatia din Romania in privinta justitiei,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )