Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valcea: Doua drumuri nationale si un drum judetean, blocate din cauza aluviunilor

B1 B1,
Valcea: Doua drumuri nationale si un drum judetean, blocate din cauza aluviunilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA anunta ca pe DN 7A, sectorul cuprins intre km 16+500 - 16+700, localitatile Saliste si Malala din judetul Valcea, circulatia rutiera. continuă pe B1

CNADNR: Lista drumurilor blocate din cauza conditiilor meteo

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA anunta participantii la trafic ca circulatia rutiera este blocata temporar pe DN 7A, sectorul cuprins intre km 16+500 - 16+700,.

in Moldova apar doua numere nationale scurte, pentru servicii cu caracter social

Agentia Nationala pentru Reglementare in Comunicatii Electronice si Tehnologia Informatiei ANRCETI) va deschide spre atribuire furnizorilor de retele publice de telefonie fixa doua numere nationale scurte noi: 116006 si 116117, pentru servicii de asistenta telefonica cu caracter social.

Modernizarea unui drum judetean din Cluj, ceruta de Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Vakar Istvan, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj cu atributii delegate de presedinte, a transmis, astazi, Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat al judetului Cluj dispozitia de incepere de urgenta a lucrarilor de reabilitare si modernizare a drumului judeteanGherla-Fizesu Gherlii-Taga. Decizia a fost luata la cererea Comitetului pentru Situatii de Urgenta, dupa rezilierea contractului cu firma Kiat.

Doua drumuri importante, amanate pana in toamna

Compania de Drumuri intarzie desemnarea unui castigator pentru proiectele de autostrada Centura Sud-Bucuresti si Craiova-Pitesti pana dupa clarificarea situatiei concesiunii Comarnic-Brasov.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )