Libnet.ro
UNICEF

00:07

Valcov, amendat cu suma uriasa de 1.000 de lei: pentru ce a fost sanctionat

Playtech Playtech,
Valcov, amendat cu suma uriasa de 1.000 de lei: pentru ce a fost sanctionat

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila si creierul masurilor economice ale PSD a fost amendat de CNCD cu suma de 1. 000 de lei. Darius Valcov a ajuns in atentia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii dupa ce l-a numit sandilau, pe Facebook, pe unul dintre protestatarii Rezist. CNCD considera ca Valcov se face vinovat de [] . continuă pe Playtech

Darius Valcov, vinovat de discriminare siamendat cu 1.000 de lei

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost amendat de Consiliul National de Combatere a Discriminarii cu suma de 1. 000 de lei pentru faptul de a fi publicat pe contul sau de Facebook fisa medicala a unui protestatar. Decizia poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Darius Valcov, amendat de CNCD pentru discriminarea unui protestar pe care l-a numit sandilau

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost amendat miercuri de Consiliulu National pentru Combaterea Discriminarii cu 1. 000 de lei pentru ca a publicat fisa medicala a unui protestatar si pentru ca l-a numit sandilau. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi 6) de catre conducerea CNCD.

Darius Valcov, amendat de CNCD, pentru ca a publicat fisa medicala a unui protestatar rezist

Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice, a fost sanctionat miercuri, cu o amenda de 1. 000 de lei, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru ca a jignit un protestatar.

FOTO Femeie amendata cu 1.000 de lei, dupa un comentariu jignitor pe Facebook la adresa Politiei Locale

O femeie din Sighetu Marmatiei a fost amendata pentru un comentariu facut la o postare pe Facebook. Potrivit procesului verbal intocmit de un angajat al Politiei Locale, ea a fost sanctionata cu suma de 1. 000 de lei pentru ca ar fi adresat cuvinte jignitoare la adresa Politiei Locale si a functionarilor acesteia. Femeia intentioneaza sa isi caute acum dreptate in instanta, contestand amenda primita.

Dr. Monica Pop a primit o oferta sa devina cantareata: 2.000 de lei pentru cinci minute

Prof. Dr. Monica Pop a povestit, duminica, la De-a viata ascunselea, cum a fost sa-i aiba pacienti pe unii dintre cei mai mai artisti ai Romaniei, printre care Dem Radulescu, Marin Moraru sau Ioana Radu. Am.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )