Libnet.ro
UNICEF

06:30

Valcov va fi cercetat sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valcov va fi cercetat sub control judiciar

ACTUALIZARE 21:55 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis astazi o contestatie facuta de Darius Valcov la masura arestului preventiv, inlocuind-o pe aceasta cu controlul judiciar. continuă pe Ziarul Bursa

Valcov va fi cercetat sub control judiciar

ACTUALIZARE 21:55 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis astazi o contestatie facuta de Darius Valcov la masura arestului preventiv inlocuind-o pe aceasta cu controlul judiciar. *Darius Valcov, urmarit penal in al treilea dosar, pentru trafic de influenta.

Darius Valcov va fi ELIBERAT din arest si cercetat sub control judiciar. Decizia este DEFINITIVA

Darius Valcov va fi eliberat din arest si cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de fapte de trafic de influenta, potrivit unei decizii a ICCJ.

Primarul Andrei Chiliman, CERCETAT sub control judiciar in dosarul de coruptie

15- Andrei Chiliman va fi cercetat sub control judiciar. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat ca si apropiatii sai, consilierii Ion Brad si.

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

Andrei Chiliman va fi cercetat sub control judiciar

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins cererea DNA de arestare preventiva a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, urmand ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile.

Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar in dosarul de coruptie. Primele declaratii ale primarului despre acuzatiile DNA

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar, in dosarul privind atribuirea preferential de lucrari unor firme de la care primeau comisioane de 10% din valoarea contractelor incheiate, a decis ICCJ.

Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar in dosarul de coruptie. Decizia NU este definitiva

ICCJ a decis, vineri seara, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ioana Costescu si Ion Brad sa fie cercetati in libertate, sub control judiciar, in dosarul privind atribuirea preferential de lucrari unor firme de la care primeau comisioane de 10% din valoarea contractelor incheiate. Decizia NU este definitiva.

iCCJ: Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis cercetarea primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii DNA pot contesta decizia instantei. Primarul sectorului 1, Andrei.

iCCJ: Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis cercetarea primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii DNA pot contesta decizia instantei. Primarul sectorului 1, Andrei.

Andrei Chiliman, cercetat sub control judiciar in dosarul de coruptie

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a iesit din sala de la inalta Curte de Casatie si Justisie si a plecat acasa deoarece ordonanta de retinere emisa de procurorii DNA Ploiesti a expirat la ora 21:00.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )