Libnet.ro
UNICEF

05:45

Valcov: Eurostat confirma datele prezentate de INS. Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE (VIDEO)

B1 B1,
Valcov: Eurostat confirma datele prezentate de INS. Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a declarat, vineri, in candrul unei conferinte de presa, ca Eurostat a confirmat datele prezentate de Institutul National de Statistica INS) privind cresterea. continuă pe B1

VIDEO. Darius Valcov: Eurostat a confirmat datele INS. Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Comparativ cu trimestrul al treilea din 2013, economia Romaniei consemneaza al doilea mare avans din UE, de 3,3%, dupa Polonia 3,4%). in spatele Romaniei se afla Marea Britanie cu o crestere de 3%), Ungaria, 3,1%) si Lituania 2,6%). Germania, cea mai mare economie din UE, a inregistrat o crestere de 0,1% a PIB-ului din trimestrul al treilea comparativ cu trimestrul precedent si de 1,2% fata de trimestrul al treilea din 2013.

Ponta, dupa datele INS: Romania ar putea atinge o crestere economica de 3% in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Romania ar putea atinge in acest an o crestere economica de 3%, dupa nivelul de 3,5% inregistrat anul trecut, in urma datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )