Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Darius Valcov: Eurostat a confirmat datele INS. Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Darius Valcov: Eurostat a confirmat datele INS. Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Comparativ cu trimestrul al treilea din 2013, economia Romaniei consemneaza al doilea mare avans din UE, de 3,3%, dupa Polonia 3,4%). in spatele Romaniei se afla Marea Britanie cu o crestere de 3%), Ungaria, 3,1%) si Lituania 2,6%). Germania, cea mai mare economie din UE, a inregistrat o crestere de 0,1% a PIB-ului din trimestrul al treilea comparativ cu trimestrul precedent si de 1,2% fata de trimestrul al treilea din 2013. continuă pe România Liberă

Valcov: Eurostat confirma datele prezentate de INS. Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a declarat, vineri, in candrul unei conferinte de presa, ca Eurostat a confirmat datele prezentate de Institutul National de Statistica INS) privind cresterea.

Ponta, dupa datele INS: Romania ar putea atinge o crestere economica de 3% in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Romania ar putea atinge in acest an o crestere economica de 3%, dupa nivelul de 3,5% inregistrat anul trecut, in urma datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica INS).

VIDEO Datele INS, glontul de argint al stangii in campania electorala. Cum au iesit membrii Guvernului la rampa sa laude mersul economiei

Membrii Guvernului au iesit vineri la rampa, rand pe rand, pentru a anunta datele privind evolutia economiei romanesti in trimestrul al treilea si in primele noua luni ale acestui an publicate in aceasta dimineata de Institutul National de Statistica INS).

Victor Ponta: Datele INS confirma optimismul nostru. Romania nu a fost in recesiune

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, datele oficiale ale INS legate de economia Romaniei. Astfel, conform INS, Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut in trimestrul III din 2014 cu 1,9%, depasind.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )