Libnet.ro
UNICEF

22:30

Valentines Day - cele mai bune aplicatii prin care sa-ti gasesti perechea pe ultima suta de metri

Adevărul Adevărul,
Valentines Day - cele mai bune aplicatii prin care sa-ti gasesti perechea pe ultima suta de metri

Ziua indragostitilor. Maine e Valentines Day si daca sunteti singur mai aveti o sansa pe ultima suta de metri. incercati trei aplicatii recomandate de Adevarul pentru a va gasi pereche rapida. Dar nu va asteptati sa va gasiti si dragostea. continuă pe Adevărul

Cum sa-i spui ca o iubesti, de Valentines Day. Cele mai frumoase mesaje

Valentines Day, sarbatoarea indragostitilor de pe 14 februarie, face mare valva in special pentru tineri. In acest sens, tocmai pentru ca unuii sunt fie romantici cu aceasta ocazie, fie se amuza pe baza acestei.

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei smartphone-ul pe care o sa il folosesti pentru numarul personal si cel de la munca, simultan. De la aparitia telefoanelor cu dual-sim, o multime de oameni au fost fericiti ca pot sa primeasca apelurile de pe numarul personal si cel de la [].

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

Cele mai bune universitati din Republica Moldova

In Republica Moldova exista 28 de institutii de invatamant superior. Dintre acestea, 17 sunt de stat, iar 11 private. Cele mai bune universitati din Republica Moldova pot fi gasite nu doar la Chisinau, dar si la nordul sau in sudul tarii. Haideti sa vedem cateva dintre ele.

Cele mai bune 12 filme istorice care merita vazute

Filmele istorice sunt deopotriva transpunerea pe pelicula a unor evenimente care au avut loc, dar si interpretarea pe care i-o ofera regizorul, scenaristul si actorii implicati. Selectia de 12 pelicule, pe care am.

UIMITOR. Cele mai ciudate MOTIVE pentru care te iNGRASI

Pentru multe persoane, cresterea in greutate poate fi un motiv de frustrare. Dincolo de excesele alimentare si de lipsa de exercitii fizice, exista si alte motive care duc la ingrasare.

FOTO VIDEOUnde petrecem Valentines Day, la mare. Cele mai bune oferte la pachetele de cazare si evenimentele dedicate indragostitilor

Ziua indragostitilor este doar un pretext pentru a petrece o seara frumoasa in doi. Cuplurile au o oferta suficient de bogata. Ele pot sa aleaga intre servicii de Spa, cazare la preturi speciale, cine romantice si concerte.

Romania va fi promovata printr-un joc video 3D. Un ghid virtual va purta turistii prin cele mai frumoase locuri din care nu vor lipsi vanatorile de comori

Play Romania este prima aplicatie-joc video de promovarea a turismului din Romania. Ea a fost initiata de Asociatia Celor mai Frumoase Sate din Romania si va fi lansata sambata la ora 14. 00 la Muzeul Satului din Bucuresti.

Cele mai frumoase saruturi din istoria artei, prezentate de Google Cultural Institute cu ocazia Zilei indragostitilor

Google Cultural Institute sarbatoreste Valentines Day prin prezentarea unei colectii de arta celebre, intre care si Sarutul/ The Kiss lui Gustav Klimt. Aici puteti admira colectia alcatuita de Google.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )