Libnet.ro
UNICEF

13:00

UIMITOR. Cele mai ciudate MOTIVE pentru care te iNGRASI

România Liberă România Liberă,
UIMITOR. Cele mai ciudate MOTIVE pentru care te iNGRASI

Pentru multe persoane, cresterea in greutate poate fi un motiv de frustrare. Dincolo de excesele alimentare si de lipsa de exercitii fizice, exista si alte motive care duc la ingrasare. continuă pe România Liberă

Cele mai bizare cure de infrumusetare: vedetele se dau in vant dupacuratarea cu aburi a zonei intime

Masaj facut de serpi, curatarea cu aburi a zonelor intime, imbaiatul in cada plina cu bere sau crema de fata facuta cu sangele clientului se numara printre cele mai ciudate metode de conservare a tineretii.

Cele mai dure lovituri din K1 care i-au trimis pe cei care le-au incasat in lumea viselor

Cele mai dure lovituri din K1. Cea mai spectaculoasa, dar si periculoasa metoda de a incheia un meci in sporturile de contact este KO-ul, procedeu provocat intotdeauna de lovituri naprasnice cu pumnii sau picioarele executate de un combatant, care il trimit pe adversar la podea.

Incalzirea globala - o manipulare si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din istorie?

Cand generatiile viitoare vor privi in urma la teama legata de incalzirea globala din ultimii 30 de ani, nimic nu ii va soca mai tare decat modificarea datelor oficiale - pe care s-a cladit aceasta teama - ajustate sistematic pentru a arata ca Pamantul s-a incalzit mai mult decat s-a intamplat de fapt, scrie The Telegraph. Cotidianul britanic citeaza cativa specialisti care vorbesc despre incalzirea globala ca despre o manipulare in masa a datelor privind temperatura si unul dintre cele mai mari scandaluri stiintifice din toate timpurile - pentru care Centrul National pentru date climatice din SUA sau Institutul Goddard pentru Studii Spatiale, care apartine NASA, nu au oferit explicatii plauzibile.

Cele mai rele rase de caini: patrupede care pot deveni periculoase

Cele mai rele rase de caini includ nu doar patrupedele care si-au castigat renumele de fiare prin aspectul fioros, ci si caini aparent dragalasi. in cadrul emisunii The Dog Whisperer, realizata de celebrul dresor Cesar Milan, a fost realizat un sondaj cu participarea a peste 10. 000 de telespectatori care detin caini, prilej pentru ca acestia sa voteze cele mai agresive rase de caini.

Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare

Pentru un pescar, indiferent ca o face din pasiune sau din necesitate de a-si asigura traiul zilnic, nimic nu se compara cu o zi petrecuta in mijlocul frumusetilor naturii, in asteptarea prazii perfecte. Pentru cei care vor sa se relaxeze pe malul Dunarii si sa plece acasa cu o captura impresionanta, propunem cateva dintre cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare.

Mehedinti: Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare. Patria somnilor este in Cazanele Mari

Judetul Mehedinti este raiul pescarilor, in fiecare an in jur de 20. 000 de pescari sportivi primind viza de la Politia de Frontiera pentru a putea pescui pe malul Dunarii. Care sunt, insa, cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare?.

Cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti

In ultima vreme, in parcurile din Bucuresti se gasesc locuri special amenajate pentru cainii cu stapan. Concret, este vorba de tarcuri in care cainii se pot juca si pot alerga alaturi de celelalte patrupede scoase la plimbare. Trecem in revista cateva dintre cele mai bune locuri de iesit cu cainele in Bucuresti.

Grammy 2015. Cele mai amuzante, penibile si controversate momente, in GIF-uri

Grammy 2015. Cea de-a 57-a gala a premiilor Grammy a oferit o serie de momente amuzante, dar si penibile in care cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale au stralucit sau au rosit. Adevarul va prezinta cele mai interesante momente ale galei premiilor Grammy 2015 intr-o serie de GIF-uri.

Top 10 cele mai tari show-uri de la Premiile Grammy 2015! VIDEO

De la controversatul show pus in scena de Madonna si pana la Rihanna care, impreuna cu Kanye West si Paul McCartney, a cantat in premiera piesa FiveFourSeconds, sau Sia, ce a oferit un spectacol de zile mari cu piesa Chandelier, iata care au fost cele mai tari show-uri la Premiile Grammy 2015! .

FOTOGALERIE Elena Udrea, cele mai reprezentative imagini cu cel mai controversat personaj din politica romaneasca

Intra in articol pentru a urmari o FOTOGALERIE cu cele mai reprezentative imagini cu Elena Udrea: nunta cu Dorin Cocos, mitingul electoral alaturi de Traian Basescu, tinutele sale extrem de discutate si eforturile de campanie pentru alegerile prezidentiale din 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )