Libnet.ro
UNICEF

09:45

Valentines Day pe retelele sociale: barbatii au vorbit mai mult decat femeile despre Ziua indragostitilor

Adevărul Adevărul,
Valentines Day pe retelele sociale: barbatii au vorbit mai mult decat femeile despre Ziua indragostitilor

Comunicarea pe tema Valentines Day pe platformele sociale din Romania a crescut semnificativ din punct de vedere cantitativ fata de anul trecut, conform unei analize ZeMonitor si Rogalski Damaschin Public Relations. continuă pe Adevărul

FOTO Cum s-au distrat elevii cantacuzini, de Valentines Day

Colegiul Constantin Cantacuzino a celebrat Valentines Day, iar o parte dintre elevi au sustinut momente remarcabile atat in limba engleza, cat si in limba franceza. Au jucat chiar si un fragment din piesa de teatru Romeo si Julieta de William Shakespeare.

Iulia Vantur a petrecut Valentines Day la ferma lui Salman Khan?

Iulia Vantur a petrecut, se pare, Valentines Day alaturi de actorul indian Salman Khan, la ferma acestuia din Panvel, India. Vedeta din Romania s-a fotografiat in fata locuintei actorului de la Bollywood bucurandu-se de natura si de noul stil de viata pe care l-a adoptat odata cu plecarea in India.

Manastirile, Cuviosii, Monahiile, Preasfintii activi pe retelele sociale!

Ce cauta manastirile, monahiile, cuviosii, preasfintii, preafericitii pe internet, pe retelele sociale mult hulite de unii reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe Romane? Este o intrebare fireasca la care m-am gandit prima data si, ulterior, din ce in ce mai des, pe masura ce gaseam tot mai multe pagini cu denumiri religioase, desfasurand o activitate intensa si aproape permanenta pe retelele sociale.

Felix Rache: Pe cine injura cel mai mult Traian Basescu, ala ajunge presedintele Romaniei

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica a declarat ca persoana care este cel mai mult injurata de presedintele Basescu are cele mai mari sanse la agerile prezidentiale. Vorbim despre.

Vrei sa traiesti mai mult? Iata ce trebuie sa faci

Miscarea regulata si evitarea singuratatii le permit persoanelor in varsta sa imbatraneasca frumos si sa traiasca mai mult, arata cercetatori americani intr-un studiu mentionat luni de AFP.

Lichiditatea derivatelor a scazut cu mai mult de jumatate in ultima saptamana

De Ziua indragostitilor, sentimentele speculatorilor nu au fost dintre cele mai favorabile raportat la derivate, lichiditatea pietei Sibex scazand ingrijorator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )