Libnet.ro
UNICEF

15:30

Valentino Rossi are coronavirus

Online Sport Online Sport,
Valentino Rossi are coronavirus

Multiplul campion mondial de motociclism viteza Valentino Rossi a fost confirmat pozitiv cu noul virus gripal. continuă pe Online Sport

MotoGP: Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu coronavirus

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi a anuntat, joi, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a precizat ca este trist si suparat dupa acest rezultat. Rossi a facut dimineata un test rapid cu rezultat negativ, dar si unul care a avut rezultat pozitiv, venit mai tarziu.

George Burcea are coronavirus. Ce lovitura a primit fostul sot al Andreei Balan

Dupa ce in urma cu doar cateva zile ar fi manifestat simptome usoare, acum, George Burcea s-ar infectat cu noul coronavirus. Actorul s-a auto izolat, anuntandu-i pe toti cei cu care a intrat in contact de diagnosticul primit, in asa fel incat procedurile sa fie aplicate de fiecare. George Burcea are coronavirus. Ce lovitura a .

George Copos are coronavirus! Mesaj din partea fostului patron de la Rapid

Pandemia de coronavirus a lovit foarte puternic Romania, iar cazurile de infectare au crescut vertiginos. Unul dintre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este George Copos, fostul patron al Rapidului. Acesta a confirmat informatia oferita de Libertatea si chiar a avut un scurt mesaj de incurajare pentru medicii care se lupta cu pandemia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )