Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Gheorghita: Aproape 500.000 de persoane, programate la vaccinare pana pe 8 februarie, la care se adauga cele cu rapelul. Suntem cu dozele aproape pe fix - Cat avem pe stoc, atat vom folosi

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Aproape 500.000 de persoane, programate la vaccinare pana pe 8 februarie, la care se adauga cele cu rapelul. Suntem cu dozele aproape pe fix - Cat avem pe stoc, atat vom folosi

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a declarat joi, pentru B1 TV, ca in zilele urmatoare vom fi cu dozele de vaccin anticoronavirus aproape la. continuă pe B1

Cum se scuza medicul Valeriu Gheorghita pentru problemele platformei de vaccinare: Exista in mai multe tari, inclusiv in Germania. Noi incercam din mers sa le corectam

Medicul Valeriu Gheorghita a recunoscut marti ca romaniic are au dorit sa se programeze pentru a doua etapa a campanieid e vaccinare au intampinat mai multe probleme, insa a precizat ca astfel de sincope au.

Eroare de sistem. Mai multe persoane programate la vaccinare decat capacitatea unui centru

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste face apel catre cetatenii care au programare pentru vaccinare anti-COVID in aceasta saptamana, la centrul organizat in cadrul unitatii, sa se prezinte strict la ora stabilita, pentru a nu fi nevoiti sa astepte timp suplimentar din cauza aglomeratiei.

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: in cursul zilei de ieri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: Miercuri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea la serviciu a persoanelor care deservesc activitati esentiale: E si aceasta posibilitate, dar resursa umana e limitata. Cei vulnerabili au prioritate (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca este posibil ca unele persoane, cele care deservesc activitati esentiale, sa fie vacciante la locul de mu.

Medicul Valeriu Gheorghita: Vor fi infiintate si alte centre de vaccinare pe maura ce dozele vor permite alocarea locurilor pentru programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare a oferit noi detalii despre situatia centrelor de vaccinare. in acest moment exista 659 de centre de vaccinare care isi continua activitatea pentru etapa.

Valeriu Gheorghita, despre cozile la centrele de vaccinare: Tine si de cultura noastra de a ne prezenta mai devreme. Sa incercam sa respectam programarile (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a insistat ca persoanele ce trebuie sa se vaccineze sa nu se prezinte la centrul de vaccinare cu mult inainte de ora programata.

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Primele doua saptamani din februarie vor fi complicate (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca urmatoarele doua saptamani de campanie vor fi dificile, dat fiind ca numarul.

Angajatii MAI si MApN, programati la vaccinare inainte de 15 ianuarie. Valeriu Gheorghita: Imunizarea lor nu a inceput mai devreme Situatia particulara a pensionarilor militari (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, luni, ca Ministerul Apararii Nationale dispune de centre de vaccinare proprii deservite de personalul propriu.

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )