Libnet.ro
UNICEF

20:30

Valeriu Gheorghita, despre cozile la centrele de vaccinare: Tine si de cultura noastra de a ne prezenta mai devreme. Sa incercam sa respectam programarile (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, despre cozile la centrele de vaccinare: Tine si de cultura noastra de a ne prezenta mai devreme. Sa incercam sa respectam programarile (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a insistat ca persoanele ce trebuie sa se vaccineze sa nu se prezinte la centrul de vaccinare cu mult inainte de ora programata. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: in cursul zilei de ieri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre platforma de vaccinare: Miercuri erau peste 30.000 de persoane pe secunda care accesau platforma

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a vorbit, joi, pentruB1 TV, despre problemele platformei de vaccinare. Platforma, din punct de vedere tehnic, nu.

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Primele doua saptamani din februarie vor fi complicate (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca urmatoarele doua saptamani de campanie vor fi dificile, dat fiind ca numarul.

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea la serviciu a persoanelor care deservesc activitati esentiale: E si aceasta posibilitate, dar resursa umana e limitata. Cei vulnerabili au prioritate (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca este posibil ca unele persoane, cele care deservesc activitati esentiale, sa fie vacciante la locul de mu.

Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National pentru vaccinarea impotriva COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu au existat tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, ci doar.

Citu: Vlad Voiculescu nu are nicio atributie daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare despre relatia sa cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu are nici o atributie privind inlocuirea lui Valeriu Gheorghita de la coordonarea Comitetului national de vaccinare impotriva COVID-19, spune Florin Citu, precizand ca acest comitet este in subordinea premierului. El a facut aceste declaratii la Europa FM, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ministrul Sanatatii ar intentiona inlocuirea coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania.

Medicul Valeriu Gheorghita: Vor fi infiintate si alte centre de vaccinare pe maura ce dozele vor permite alocarea locurilor pentru programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare a oferit noi detalii despre situatia centrelor de vaccinare. in acest moment exista 659 de centre de vaccinare care isi continua activitatea pentru etapa.

Valeriu Gheorghita: Pentru vaccinarea in mediul rural vor fi operationalizatecaravane. Patru milioane de materiale informative vor fi distribuite intoata tara

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19in Romania, a vorbit, joi seara, in emisiunea Dosar de Politician, despre strategia de vaccinare din mediulrural. Acesta.

Cum se scuza medicul Valeriu Gheorghita pentru problemele platformei de vaccinare: Exista in mai multe tari, inclusiv in Germania. Noi incercam din mers sa le corectam

Medicul Valeriu Gheorghita a recunoscut marti ca romaniic are au dorit sa se programeze pentru a doua etapa a campanieid e vaccinare au intampinat mai multe probleme, insa a precizat ca astfel de sincope au.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )