Libnet.ro
UNICEF

20:45

Valeriu Gheorghita, demonteaza speculatii cu privire la modificarile pe care vaccinul le-ar aduce la nivelul ADN-ului uman: in niciun caz nu este vorba despre asa ceva (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, demonteaza speculatii cu privire la modificarile pe care vaccinul le-ar aduce la nivelul ADN-ului uman: in niciun caz nu este vorba despre asa ceva (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania a discutat, in platoul B1 TV despre una dintre teoriile raspandite in mediul online cu privire la serul ce asigura. continuă pe B1

Dr. Valeriu Gheorghita dezvaluie cine raspunde in cazul in care cei vaccinati sufera de efecte adverse grave

Seful campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul militar Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica, la Antena 3, ce se intampla din punct de vedere medical cu persoanele care dezvolta efecte secundare grave post-vaccinare si cine va prelua responsabilitatea acestei situatii, dat fiind ca producatorii de vaccin solicita imunitate in fata legii in statele care folosesc produsele lor.

Valeriu Gheorghita: Cele peste 140.000 de doze de marti reprezinta ultima transa din acest an. Urmatoarea ar trebui sa vina in prima saptamana din ianuarie

Romania primeste marti 140. 400 de doze din vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech, iar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a precizat ca transportul de astazi.

Valeriu Gheorghita, mesaj pentru cei care sunt sceptici in privinta vaccinarii anti-COVID: Toate etapele din studiile clinice efectuate pana in momentul de fata nu au facut rabat de la nicio norma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, medicul care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre suspiciunile pe care le au inca.

VALERIU GHEORGHITA EXPLICA INTARZIEREA VACCINULUI: O problema de organizare si soft a Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, spune ca intarzierea celei de-a doua transe de vaccin a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer, relateaza Digi24.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

Valeriu Gheorghita: Datele arata ca avem o pastrare a eficacitatii vaccinului pentru noua tulpina de coronavirus.Trebuie sa respectam masurile de preventie mai departe pentru ca lucrurile nu sunt stabilizate (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, cel care coordoneaza campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat miercuri seara, la Dosar de politician ca actualul vaccin este eficient si impotriva noii tu.

Valeriu Gheorghita: Din peste 2.060 de persoane vaccinate s-a inregistrat o singura reactie adversa alergica minora. Evolutia e foarte buna acum Modulul de programare se deschide sincronizat cu disponibilitatea vaccinurilor

Valeriu Gheorghita a precizat ca din peste 2. 060 de persoane vaccinate impotriva COVID-19 s-a inregistrat o singura reactie adversa minora, de tip alergic, care nu a necesitat tratament medical deosebit, iar.

Dr. Valeriu Gheorghita a recunoscut. Cine era in carti sa fie vaccinat in locul Mihaelei Anghel si de ce a fost aleasa, de fapt, tanara

Coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica seara, la Antena 3, motivele pentru care a fost aleasa Mihaela Anghel pentru a fi primul roman vaccinat impotriva COVID-19.

Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Medicul Valeriu Gheorghita a postat un mesaj pe o retea sociala prin care o felicita pe asistenta de la Matei Bals care a fost prima persoana din Romania vaccinata impotriva coronavirusului.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2225 seconds )