Libnet.ro
UNICEF

01:05

VALERIU GHEORGHITA EXPLICA INTARZIEREA VACCINULUI: O problema de organizare si soft a Pfizer

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALERIU GHEORGHITA EXPLICA INTARZIEREA VACCINULUI: O problema de organizare si soft a Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, spune ca intarzierea celei de-a doua transe de vaccin a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Gheorghita explica intarzierea transei de vaccin: O problema de organizare si soft a Pfizer

Pfizer a anuntat Romania ca sunt probleme la fabrica din Belgia si dozele de vaccin vor sosi cu intarziere de 24 de ore, a confirmat duminica seara coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita. El a explicat ca intarzierea a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer.

Care sunt reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID. Medicul Valeriu Gheorghita: Sunt de intensitate usoara medie panaacum

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a explicat care ar putea sa fiereactiile adverse dupa administrareavaccinului anti-COVID-19. Medicul a subliniat ca acesteasunt.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

DR. VALERIU GHEORGHITA: A doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat vineri ca se estimeaza ca a doua transa de vaccin va sosi pe 28 decembrie, conform Agerpres.

DR. VALERIU GHEORGHITA; Avem o strategie de vaccinare cu 3 etape

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat astazi ca in cadrul strategiei de vaccinare exista trei etape si a aratat ca prima persoana vaccinata va fi din randul personalului medical, conform Agerpres.

Valeriu Gheorghita: Vaccinurile anti-COVID-19 vor fi livrate cu o zi intarziere din cauza unor probleme aparute la fabrica din Belgia

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat de ce a doua transa de vaccinintarzie. Noul transport va ajunge in Romania cu o zi intarziere, din cauza unei.

Dr. Valeriu Gheorghita dezvaluie cine raspunde in cazul in care cei vaccinati sufera de efecte adverse grave

Seful campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul militar Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica, la Antena 3, ce se intampla din punct de vedere medical cu persoanele care dezvolta efecte secundare grave post-vaccinare si cine va prelua responsabilitatea acestei situatii, dat fiind ca producatorii de vaccin solicita imunitate in fata legii in statele care folosesc produsele lor.

Dr. Valeriu Gheorghita a recunoscut. Cine era in carti sa fie vaccinat in locul Mihaelei Anghel si de ce a fost aleasa, de fapt, tanara

Coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a explicat, duminica seara, la Antena 3, motivele pentru care a fost aleasa Mihaela Anghel pentru a fi primul roman vaccinat impotriva COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )