Libnet.ro
UNICEF

05:45

Valeriu Gheorghita, despre cei care se vaccineaza fiind infectati cu SARS-CoV-2: Nu se intampla absolut nimic, au fost situatii similare in studiile clinice

Adevărul Adevărul,
Valeriu Gheorghita, despre cei care se vaccineaza fiind infectati cu SARS-CoV-2: Nu se intampla absolut nimic, au fost situatii similare in studiile clinice

Medicul Valeriu Gheorghita, care coordoneaza campania nationala de vaccinare, afirma ca o persoana care este infectata cu virusul SARS-CoV-2 in momentul administrarii vaccinului va avea acelasi parcurs al infectiei ca si cum nu s-ar fi vaccinat, iar in cazul celor care se infecteaza intre doze, cel mai probabil, va fi reluata schema de vaccinare. continuă pe Adevărul

Valeriu Gheorghita, despre pasaportul de vaccinare: Nu trebuie sa ajungem la aceasta divizare intre persoane care s-au vaccinat si cele care nu s-au vaccinat

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a declarat, joi, pe B1 TV, ca nu ar trebui sa existe o divizareintre persoanele care s-au vaccinat si cele care nu.

Valeriu Gheorghita, despre ritmul de vaccinare din Romania: Serul trebuie sa fie dozat in asa fel incat fiecare persoana sa fie imunizata cu schema completa

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a explicat joi seara, in platoul B1 TV de ce vaccinarea din tara s-a realizat intr-un ritm mai lent, avand o medie de 16.

Valeriu Gheorghita, despre OUG privind dotarile centrelor de vaccinare: Cred ca e mai bine sa fie clarificate, decat sa fie un act normativ care sa nu satisfaca nevoile tuturor (VIDEO)

Medicul Valeriu Ghoerghita, coordonatorul campaniei de vaccinare este de parere ca toate activitatile au fost accelerate in pandemie, iar centrele de amenajare au fost amenajate rapid. Totodata, Gheorghita a di.

VALERIU GHEORGHITA, PRESEDINTELE CNCAV: Etapa a doua de vaccinare incepe in 15 ianuarie

Autoritatile sunt pregatite pentru a initia, peste doua zile, a doua etapa prevazuta in strategia nationala de vaccinare impotriva Sars-Cov 2, a declarat, ieri, medicul militar Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva Sars-Cov-2 CNCAV), cu prilejul unei conferinte de presa.

Valeriu Gheorghita: Peste 67% dintre persoanele prevazute in prima etapa a vaccinarii s-au imunizat, iar alte 17% s-au inscris pentru imunizare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca rata de vaccinare in randul cadrelor medicale si al persoanelor din centrele medico-sociale depaseste, in prezent, 67%, iar daca toate persoanele din aceasta categorie care s-au inscris pentru vaccinare se vor prezenta pentru imunizare, procentul va ajunge la 85, o rata multumitoare.

Valeriu Gheorghita: De vineri sunt pregatite circa 310 centre de vaccinare la nivel national, dar vor incepe efectiv activitatea din data de 18 ianuarie

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a declarat, joi, pe B1 TV, ca din pentru a doua etapa a campaniei de imunizare sunt pregatite circa 310 centre, dar care vor.

Dr. Valeriu Gheorghita: 10.000.000 de romani ar putea fi vaccinati pana in septembrie

Pana acum s-au vaccinat impotriva Covid peste 67% dintre angajatii sistemului medical, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita. Potrivit acestuia, mai sunt programati la vaccinare 42. 000 de angajati, ceea ce va face ca procentul sa ajunga la 85%.

Cum explica Valeriu Gheorghita faptul ca nu mai exista locuri pentru programarea la vaccinare in Bucuresti pana la finalul lunii ianuarie

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat de ce deja nu mai sunt locuri libere pentru programare la vaccinare in Bucuresti pana la inceputul lunii.

Ce spune Valeriu Gheorghita dupa ce platforma pentru programare la vaccinare a picat

Coordonatorul campaniei de vaccinaredin Romania, Valeriu Gheorghita, a precizat pentru Libertatea,ca explicatia oferita de STS referitor la blocarea platformei de vaccinare de la ora15:00 a fost ca se.

Valeriu Gheorghita spune ca in etapa a doua ar putea fi vaccinate 2,5 milioane de persoane. Pana acum, aproape 170.000 de romani au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca in Romania ar putea fi vaccinate pana la 2,5 milioane de persoane in etapa a doua a campaniei de imunizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )