Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Gheorghita spune ca in etapa a doua ar putea fi vaccinate 2,5 milioane de persoane. Pana acum, aproape 170.000 de romani au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita spune ca in etapa a doua ar putea fi vaccinate 2,5 milioane de persoane. Pana acum, aproape 170.000 de romani au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca in Romania ar putea fi vaccinate pana la 2,5 milioane de persoane in etapa a doua a campaniei de imunizare. continuă pe B1

VALERIU GHEORGHITA: in Romania au fost vaccinate, pana in prezent, 134.000 de persoane, fiind inregistrate 468 de reactii adverse

In Romania au fost vaccinate, pana in prezent, 134. 000 de persoane, fiind inregistrate 468 de reactii adverse, a declarat seful campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, conform Agerpres.

Valeriu Gheorghita: in etapa a II-a vor fi operationalizate 750 centre, cu circa 1.766 de puncte de vaccinare. La capacitate maxima se pot vaccina peste 100.000 de persoane zilnic (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a precizat ca sunt identificate si vor fi operationalizate 750 de centre de vaccinare, pentru etapa a II-a din Strategia nationala. in.

Valeriu Gheorghita, in etapa a doua vor putea fi vaccinati si elevii care au implinit 16 ani doar daca sunt in evidenta cu boli cronice care ii vulnerabilizeaza

Elevii de clasa a XII-a, care au implinit 16 ani pot fi vaccinati in etapa a doua doar daca sunt in evidenta cu boli cronice care ii vulnerabilizeaza, a anuntat coordonatorul strategiei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita. El a explicat si ca personalul din invatamant inclus in aceasta etapa, se poate programa oricand doreste fiecare sa faca acest lucru.

Vaccinare anti-COVID-19 in Romania. Cine decide ce vaccin este administrat in fiecare caz. Explicatiile medicului Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-coronavirus, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca personalul medical din centrele de vaccinare va decide ce fel de ser va fi administrat in cazul.

Medicul Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua de vaccinare: Alegerea vaccinului se va face in functiede stoc

Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a oferit, marti, informatii despre etapa a doua de vaccinare. in aceasta etapa vor fi vaccinate persoanele in varsta, cele cu boli cronice si membrii personalului esential.

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

VALERIU GHEORGHITA, PRESEDINTELE CNCAV: Etapa a doua de vaccinare incepe in 15 ianuarie

Autoritatile sunt pregatite pentru a initia, peste doua zile, a doua etapa prevazuta in strategia nationala de vaccinare impotriva Sars-Cov 2, a declarat, ieri, medicul militar Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva Sars-Cov-2 CNCAV), cu prilejul unei conferinte de presa.

Valeriu Gheorghita: Este firesc ca si in etapa a doua sa se pastreze aceasta proportie intre numarul de sloturi disponibile, sa dam prioritate persoanelor vulnerabile

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 a declarat, joi, pe B1 TV, ca faptul ca persoanelor vulnerabile Ceea ce am mai spus este faptul ca vom incepe sa vacci.

Probleme pentru a doua etapa a campaniei de vaccinare, desi medicul Valeriu Gheorghita a promis o mai buna organizare: Doar opt medici din Botosani s-au incris pentru a face parte din personalul implicat in imunizare

Campania de vaccinare intampina tot mai multe probleme, cu doar o zi inainte de inceputul celei de-a doua etape a imunizarii, in ciuda faptului ca autoritatile, in frunte cu medicul Valeriu Gheorghita au.

Valeriu Gheorghita: Platforma de vaccinare pentru a doua etapa, operationala din 15 ianuarie

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )