Libnet.ro
UNICEF

12:30

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea varstnicilor: Modalitatea de programare se recomanda a fi prin medicul de familie

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea varstnicilor: Modalitatea de programare se recomanda a fi prin medicul de familie

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit, marti, int-o conferinta de presa, despre vaccinarea varstnicilor, mentionand ca modalitatea de programare se recomanda a fi pr. continuă pe B1

Programarea persoanelor pentru vaccinarea in etapa a II-a debuteaza vineri, 15 ianuarie. Valeriu Gheorghita, detalii despre modalitatea de inscriere (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a facut mai multe precizari referitoare la modalitatea de inscriere la vaccinare pentru persoanele care intra in etapa a II-a. El.

Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua a campaniei de vaccinare: Chiar din data de 15 ianuarie, echipele mobile merg la centrele sociale

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat marti ca rtapa a doua a procesului de imunizare va debuta pe 15 ianuarie cu vaccinarea personalului si a beneficiarilor din.

Valeriu Gheorghita: Cred ca e un lucru foarte bun implicarea cultelor religioase in informarea cu privire la vaccinul impotriva COVID-19

Valeriu Gheorgita a apreciat ca implicarea cultelor religioase in campania de informare despre vaccinarea impotriva COVID-19 este un lucru bun, avand in vedere increderea de care acestea se.

Valeriu Gheorghita: Ne dorim o accelerare a vaccinarii. Dupa 15 ianuarie, incepem vaccinarea persoanelor din etapa a doua

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, anunta ca autoritatile si-au propus o accelerare a campaniei de vaccinare, avand in vedere ca aceasta a debutat inaintea termenului estimat in luna decembrie. Gheorghita anunta ca dupa 15 ianuarie se intra in etapa a doua a vaccinarii, iar saptamana viitoare va fi facuta publica lista cu bolile cronice care se preteaza vaccinarii.

Valeriu Gheorghita: Ne dorim o accelerare a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 Dupa 15 ianuarie, incepem vaccinarea persoanelor din etapa a doua

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat ca autoritatile intentioneaza sa accelereze campania, dat fiind ca aceasta a inceput mai devreme decat s-a.

VALERIU GHEORGHITA: Persoanele varstnice sa se programeze pentru vaccinare prin medicul de familie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat ca se recomanda ca pentru persoanele varstnice programarea la vaccinare sa fie facuta de catre medicii de familie.

Dr. Valeriu Gheorghita: Pentru cei care nu se pot deplasa, se vor constitui echipe mobile de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, Valeriu Gheorghita, a declarat, duminica, la Antena 3, ca echipele mobile vor asigura vaccinarea la domiciliu a celor care nu se pot deplasa, iar daca sunt multe persoane atunci se va aloca un centrul mobil care se va deplasa in localitatea respectiva si va asigura accesul persoanelor la vaccinare.

Noi detalii despre libertatea de a opta intre vaccinul Moderna si cel de la Pfizer. Valeriu Gheorghita: Ceea ce va conta va fi disponibilitatea acestor doze la nivelul centrelor de vaccinare

Valeriu Gheorghita a precizat ca principiul care va sta la baza optarii pentru un anumit tip de vaccin atunci cand vine vorba despre imunizarea populatiei este reprezentat de disponibilitatea dozelor la nivelul.

Cine va raspunde daca apar cazuri serioase de efecte adverse in urma vaccinurilor. Valeriu Gheorghita: Se doreste un mecanism de compensare directa

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca a doua etapa de vaccinare va incepe in data de 15 ianuarie. Acesta a vorbit si despre cine va suporta efectele adverse. Daca sunt.

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )