Libnet.ro
UNICEF

06:00

VALERIU GHEORGHITA: Persoanele varstnice sa se programeze pentru vaccinare prin medicul de familie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VALERIU GHEORGHITA: Persoanele varstnice sa se programeze pentru vaccinare prin medicul de familie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat ca se recomanda ca pentru persoanele varstnice programarea la vaccinare sa fie facuta de catre medicii de familie. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Gheorghita vrea accelerarea campaniei de vaccinare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, anunta ca autoritatile si-au.

Programarea persoanelor pentru vaccinarea in etapa a II-a debuteaza vineri, 15 ianuarie. Valeriu Gheorghita, detalii despre modalitatea de inscriere (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a facut mai multe precizari referitoare la modalitatea de inscriere la vaccinare pentru persoanele care intra in etapa a II-a. El.

Cum se poate face dovada ca o persoana care se programeaza la vaccinare sufera intr-adevar de o boala cronica. Valeriu Gheorghita: Nu putem sa asiguram 100% acest control

Incepand din 15 ianuarie, pacientii cu boli cronice se pot programa online pentru vaccinare. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare admite ca autoritatile nu pot avea un.

Valeriu Gheorghita a anuntat lista bolilor cronice pentru etapa a II-a de vaccinare anti-coronavirus

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a anuntat in direct la Antena 3 ca se incearca urgentarea si eficientizarea etapelor de vaccinare la nivelul intregii tari.

Valeriu Gheorghita: Ne dorim o accelerare a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 Dupa 15 ianuarie, incepem vaccinarea persoanelor din etapa a doua

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat ca autoritatile intentioneaza sa accelereze campania, dat fiind ca aceasta a inceput mai devreme decat s-a.

VALERIU GHEORGHITA: Prima transa de vaccin de la Moderna va sosi miercuri in Romania

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi, pentru Agerpres, ca prima transa de vaccin de la Moderna este asteptata sa soseasca miercuri in Romania.

Peste 270 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost irosite pana acum in Romania. Valeriu Gheorghita: S-a irosit, in medie, o doza pe centru. Ceea ce noi ne propunem, sunt pierderi de pana in 0,5%

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca 272 de doze de vaccin au fost irosite in Romania de la inceputul campaniei de imunizare, pe 27 decembrie.

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea varstnicilor: Modalitatea de programare se recomanda a fi prin medicul de familie

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a vorbit, marti, int-o conferinta de presa, despre vaccinarea varstnicilor, mentionand ca modalitatea de programare se recomanda a fi pr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )