Libnet.ro
UNICEF

14:15

Valeriu Gheorghita: Pana acum au fost distribuite in tara 331.097 de doze de vaccin anti-COVID-19. Peste 340.000 de romani, programati, pana acum, in etapa a doua (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Pana acum au fost distribuite in tara 331.097 de doze de vaccin anti-COVID-19. Peste 340.000 de romani, programati, pana acum, in etapa a doua (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat marti ca Romania a receptionat pana acum peste 595. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19, dintre care peste 331. 000 deu fost. continuă pe B1

VIDEO Valeriu Gheorghita: Romania are contractate suficiente doze de vaccin. Din trimestrul al doilea, numarul de doze livrate va creste semnificativ Cum se pot programa bolnavii cronici care nu apar pe platforma

299 de centre de vaccinare au fost deschise in Romania in a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat marti Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei, intr-o conferinta de presa. Valeriu Gheorghita a explicat si cum se pot programa la vaccinare bolnavii cronici carora nu li se permite inscrierea prin platforma online, deoarece, in mod inexplicabil, nu figureaza in baza de date: prin medicul de familie sau medicul curant care valideaza direct acea persoana, fara sa mai fie nevoie de interogarea bazei de date a Casei de Asigurari de Sanatate, sau prin serviciul de call center.

Valeriu Gheorghita: S-au vaccinat pana acum peste 67% din angajatii sistemului medical. La final vor fi 85%

Pana acum s-au vaccinat impotriva Covid peste 67% dintre angajatii sistemului medical, spune coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita. Mai sunt programati la vaccinare 42. 000 de angajati, astfel ca procentul va urca la 85%, relateaza Mediafax.

Dr. Valeriu Gheorghita: 10.000.000 de romani ar putea fi vaccinati pana in septembrie

Pana acum s-au vaccinat impotriva Covid peste 67% dintre angajatii sistemului medical, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita. Potrivit acestuia, mai sunt programati la vaccinare 42. 000 de angajati, ceea ce va face ca procentul sa ajunga la 85%.

Valeriu Gheorghita: Masurile de preventie ar trebui mentinute pana cand vom avem un nivel de imunitate colectiva de circa 60-70%

Masurile de preventie, inclusiv pentru persoanele vaccinate anti-COVID, ar trebui respectate pana cand se va inregistra un nivel de imunitate colectiva de 60 70% din populatie, sustine coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita. El a facut acesta declaratie intrebat despre despre afirmatiile medicului Adrian Streinu-Cercel, care a spus ca masca de protectie trebuie sa ramana obligatorie pana in 2023, inclusiv pentru persoanele care s-au vaccinat.

Valeriu Gheorghita: Peste 10 milioane de romani vor fi vaccinati pana la sfarsitul lunii septembrie

Obiectivul asumat de Romania, de a vaccina 10,7 milioane de persoane va putea fi atins pana la sfarsitullunii septembrie, a precizat medicul Valeriu Gheorghita. Acesta a dat asigurari ca Rominia are.

Cum explica Valeriu Gheorghita faptul ca nu mai exista locuri pentru programarea la vaccinare in Bucuresti pana la finalul lunii ianuarie

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat de ce deja nu mai sunt locuri libere pentru programare la vaccinare in Bucuresti pana la inceputul lunii.

Valeriu Gheorghita, despre cei care se vaccineaza fiind infectati cu SARS-CoV-2: Nu se intampla absolut nimic, au fost situatii similare in studiile clinice

Medicul Valeriu Gheorghita, care coordoneaza campania nationala de vaccinare, afirma ca o persoana care este infectata cu virusul SARS-CoV-2 in momentul administrarii vaccinului va avea acelasi parcurs al infectiei ca si cum nu s-ar fi vaccinat, iar in cazul celor care se infecteaza intre doze, cel mai probabil, va fi reluata schema de vaccinare.

Florin Citu, despre tensiunile din Guvern: Nu are nicio atributie Vlad Voiculescu in ceea ce priveste decizia daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita

Prim-ministrul Florin Citu a recunoscut faptul ca in interiorul Guvernului au fost discutii in contradictoriu intre Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita, dar ca decizia privind plecarea celui din urma tine de seful Guvernului, in subordinea caruia se afla coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Dr. Valeriu Gheorghita, detalii despre campania de vaccinare. Ce reguli trebuie respectate si cum procedam daca ziua rapelului nu este comunicata automat

Romanii care vor sa se vaccineze trebuie sa se prezinte cu maxim 30 de minute inainte de data la care au fost programati pentru a primi prima doza, pentru a evita crearea aglomeratiei la centrul de vaccinare, a declarat cooordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita. Medicul militar a dat detalii si despre cum se pot rezolva eventualele erori ale sistemului informatic.

Valeriu Gheorghita: 85% din personalul medical va fi vaccinat. Prima etapa este un succes

Col. dr. Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea, a apreciat ca prima etapa de imunizare anti-COVID a fost un succes. El a adaugat ca se va ajunge la o proportie a vaccinari cadrelor medicale de 85%.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )