Libnet.ro
UNICEF

15:45

Valeriu Gheorghita: Vaccinurile anti-COVID-19 vor fi livrate cu o zi intarziere din cauza unor probleme aparute la fabrica din Belgia

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Vaccinurile anti-COVID-19 vor fi livrate cu o zi intarziere din cauza unor probleme aparute la fabrica din Belgia

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a explicat de ce a doua transa de vaccinintarzie. Noul transport va ajunge in Romania cu o zi intarziere, din cauza unei. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre posibilitatea ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie sa fi ajuns in Romania: Nu stim, orice este posibil

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, spune ca a doua transa de vaccin anti-COVID va ajunge in tara noastra in 28 decembrie, iar in 29 decembreie dozele vor fi distribuite catre toate cele 370 de centre de vaccinare din spitalele din Romania.

Valeriu Gheorghita explica intarzierea transei de vaccin: O problema de organizare si soft a Pfizer

Pfizer a anuntat Romania ca sunt probleme la fabrica din Belgia si dozele de vaccin vor sosi cu intarziere de 24 de ore, a confirmat duminica seara coordonatorul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita. El a explicat ca intarzierea a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer.

Valeriu Gheorghita: S-a concretizat speranta noastra. Daca lucrurile decurg bine in primele 6 luni am putea asigura 60-70% din imunizare in randul populatiei (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a declarat se va preocupa ca totul sa decurga normal, iar vaccinurile trebuie facute ladistanta de 28 de zile. Cred ca.

Dr. Valeriu Gheorghita: Dozele de vaccin refuzate de medici vor fi redistribuite in urmatoarea etapa Cand se vaccineaza presedintele Iohannis

Vaccinarea personalului medical se va incheia la sfarsitul lunii ianuarie - inceputul lunii februarie 2021 iar dozele refuzate de medici si asistenti in prima etapa de vaccinare vor fi redistribuite in etapa a doua, a declarat, sambata, dr. Valeriu Gheorghita, seful Campaniei de vaccinare anti-COVID.

Valeriu Gheorghita, despre urmatoarea transa de vaccin anti-COVID: Saptamanal vor ajunge aproape 140.000 150.000 de doze (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declaratca este un efort logistic fara precedent, iar s.

Medicul Valeriu Gheorghita, precizari despre vaccin: durata imunizarii, valabilitatea serului, efecte, beneficii, monitorizarea celor vaccinati

Medicul Valeriu Gheorghita a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Institutul Cantacuzino din Capitala ca raspunsul imun dupa vaccinul anti-COVID va fi de o durata mai mare decat dupa boala naturala, reactiile adverse sunt de intensitate usoara, medie si persoanele vaccinate vor fi monitorizate.

VALERIU GHEORGHITA EXPLICA INTARZIEREA VACCINULUI: O problema de organizare si soft a Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, spune ca intarzierea celei de-a doua transe de vaccin a fost cauzata de o problema de organizare si soft a companiei Pfizer, relateaza Digi24.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )