Libnet.ro
UNICEF

09:15

Valery Giscard dEstaing, fostul presedinte al Frantei, a murit din cauza complicatiilor provocate de COVID-19

B1 B1,
Valery Giscard dEstaing, fostul presedinte al Frantei, a murit din cauza complicatiilor provocate de COVID-19

Fostul presedinte al Frantei, Valery Giscard dEstaing,a murit, miercuri seara, la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, pe fondul unor probleme cardiace mai. continuă pe B1

A decedat fostul presedinte francez Valery Giscard dEstaing (AFP)

Fostul presedinte francez Valery Giscard dEstaing, in varsta de 94 de ani, a murit miercuri seara inconjurat de familia sa in centrul Frantei, potrivit AFP. in mandatele lui Giscard a avut loc o modernizare a societatii franceze: a fost permis divortul prin acordul sotilor, a fost legalizat avortul si a fost redusa varsta de vot de la 21 la 18 ani.

Klaus Iohannis transmite condoleante la moartea fostului presedinte francez Valery Giscard d and Estaing

Presedintele Klaus Iohannis a transmis pe Twitter un mesaj de condoleante Frantei si poporului francez dupa moartea fostului presedinte Valery Giscard d and Estaing, care a murit la varsta de 94 de ani din cauza COVID-19.

A murit un fost presedinte al Frantei, care era infectat cu SARS-CoV-2

Fostul presedinte Valery Giscard dEstaing, in varsta de 94 de ani, a murit miercuri seara ca urmare a infectarii cu noul coronavirus.

Informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte (exclusiv)

Au aparut informatii de ultima ora despre Ion Iliescu. Ce se intampla acum cu fostul presedinte, dupa ce acesta nu a mai fost vazut in spatiul public de o buna bucata de vreme, vedeti in articolul de mai jos. S-a aflat unde a disparut Ion Iliescu. Sotia sa este alaturi de fostul presedinte Situatia fostului .

Traian Basescu a izbucnit in plans in direct de 1 Decembrie. Ce l-a impresionat pe fostul presedinte atat de tare

Fostul presedinte, Traian Basescu, si-a aratat sensibilitatea si vulnerabilitatea in fata telespectatorilor chiar de Ziua nationala a Romaniei. Actualul europarlamentar PMP a ascultat o melodie pe sufletul lui, cantata de Fuego, moment in care nu si-a mai putu stapani emotiile. Traian Basescu iubeste muzica lui Fuego Invitat intr-o interventie la RomaniaTV, Traian Basescu a dezvaluit .

Ce face acum cantareata pentru care Basescu a fugit de SPP. Interviu fara perdea, ce gest ii facea fostul presedinte (EXCLUSIV)

I-a cantat sapte ani la ureche lui Basescu, insa nu-si vorbesc din 2012. Solista ne-a povestit ce semn ii facea Traian, la Ciresica, sa se opreasca din cantat, atunci cand obosea. Ce face acum cantareata pentru care Basescu a fugit de SPP Cristiana Dorin Costache 52 de ani), artista cu voce de aur, care i-a .

Diego Maradona a murit din cauza medicilor? Noile dovezi aparute scot secrete la iveala

Moartea lui Diego Maradona i-a indurerat pe milioane de iubitori ai fotbalului. Cel mai mare fotbalist din istorie s-a stins din viata miercuri, la varsta de 60 de ani. Autoritatile din Argentina au deschis o ancheta pentru a stabili daca personalul medical se poate face vinovat de ucidere din culpa. Iar primele detalii oferite de .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )