Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vali Vijelie, concert de senzatie pentru romanii din Zanzibar. Imaginile au devenit imediat virale (VIDEO)

B1 B1,
Vali Vijelie, concert de senzatie pentru romanii din Zanzibar. Imaginile au devenit imediat virale (VIDEO)

Imagini de rasunet din Zanzibar, una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani. Manelistii au ajuns si in Africa, acolo unde au dat startul petrecerilor pe plaja. Vali Vijelie a tinut un concert. continuă pe B1

Cum se numeste, de fapt, Vali Vijelie. Pariu ca nu stiai care este numele sau real?!

Care este numele din buletin al celebrului manelist? Putini stiu detalii din viata sa privata pe care a reusit sa o tina departe de public multi ani. Cum se numeste in realitate Vali Vijelie? Care este numele real al manelistului Vali Vijelie? Toti romanii il stiu, chiar daca datorita muzicii sale sau a glumelor extrem .

Franta isi inchide, incepand de duminica, frontierele pentru tarile din afara UE

Franta isi va inchide, incepand de duminica, frontierele pentru tarile din afara Uniunii Europene, pentru a incerca sa evite propagarea epidemiei de coronavirus, a anuntat premierul Jean Castex.

Vlad Voiculescu, despre avertismentul lui Citu pentru angajatii din administratie: E expresia unei exasperari pe care o impartasesc. Ministerul Sanatatii e ineficient de 30 de ani. Planuim schimbari profunde (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca a vrut sa revina in aceasta functie tocmai pentru ca nu-i place cum functioneaza lucrurile in Minister: de 30 de ani incoace nu e.

UE vrea sa inaspreasca restrictiile la frontiere pentru tarile din afara blocului comunitar

Cele 27 de guverne din UE au convenit astazi sa inaspreasca restrictiile la frontiere pentru calatorii care intra in spatiul blocului comunitar, intre care prezentarea unei dovezi privind testul negativ pentru COVID-19 care sa fi fost efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de plecare.

China nu va mai recunoaste pasapoartele speciale britanice pentru cetatenii din Hong Kong

China a anuntat vineri ca nu va mai recunoaste o serie de documente britanice de calatorie, anuntul fiind facut dupa ce, anul trecut, Marea Britanie s-a oferit sa le asigure vize milioanelor de cetateni din Hong Kong si, in ultima instanta,.

Incendiu la Matei Bals |Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa dupa incendiul de la Institutul Matei Bals din Capitala,.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, soldat cu moartea a patru pacienti, scrie Agerpres. Procurorii se afla deja la fata locului si au inceput cercetarile, potrivit reprezentantilor Parchetului.

BVB Scaderi usoare pentru sapte din cei noua indici ai bursei

Actiunile Gamestop scadeau ieri la New York cu peste 60%, dupa ce brokerii au restrictionat tranzactionarea Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat scaderi in sedinta de ieri, pe fondul unei lichiditati slabe, de 34,58 milioane de lei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )