Libnet.ro
UNICEF

17:16

Imagini de la locul unde politistii au gasit ramasite umane. Ce spun anchetatorii - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini de la locul unde politistii au gasit ramasite umane. Ce spun anchetatorii - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Politistii au gasit ramasite umane in curtea unui mecanic auto, despre care se presupune ca ar fi luat-o la ocazie pe una. continuă pe Antena3

Descoperire macabra facuta in Olt. Anchetatorii au gasit ramasite umane, acasa la un mecanic auto

Ipoteza socanta in cazul fetelor disparute in Olt. Potrivit unor surse, politistii au gasit ramasite umane acasa la un mecani auto, care se presupune ca a luat la ocazie pe una dintre fete. Nu se stie.

Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Au aparut primele imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere disparute din Caracal. Fotografiile sunt desprinde din filmele de groaza. Ce detalii de ultima ora ofera autoritatile? Update: Se pare ca ramasitele gasite la principalul suspect al disparitieie fetelor din Caracal provin de la mai multe victime. Primele imagini .

UPDATE Cazul tinerelor disparute din Olt. Una dintre ele a sunat la 112 joi, insa STS a dat politiei trei adrese gresite Abia vineri a fost identificat un suspect, in casa caruia s-au gasit ramasite umane

Ramasite umane arse au fost gasite in locuinta unui mecanic auto din Caracal, perchezitionata vineri dimineata la ora sase, dupa disparitia a doua tinere care au facut autostopul. Ultima dintre ele, in varsta de 15 ani, a disparut miercuri, iar joi a sunat la 112 sa spuna ca este tinuta captiva intr-o casa. La adresa unde au fost facute perchezitii vineri au fost gasite si bijuterii care, din primele date, apartin fetei de 15 ani. O alta tanara de 18 ani, a fost data disparuta in urma cu trei luni. in fata casei unde au fost facute macabrele descoperiri s-au adunat cateva zeci de persoane, dar si rude ale primei fete disparute. Ce le-ar fi spus fata de 15 ani, data disparuta, operatorilor de la 112: Ma aflu intr-o casa veche, aproape parasita, iarba in curteCine este barbatul suspectat ca a rapit si ucis doua tinere pe care le luase cu masina la ocazie.

Este soc si revolta printre vecinii mecanicului auto in casa caruia s-au gasit ramasitele umane - VIDEO

Este soc si revolta printre vecinii mecanicului auto in casa caruia s-au gasit ramasitele umane. Sa vinasi sa-l vedem si noi pe nemernic, ca avem si noi fete, spune un.

Ce se intampla acum la casa mecanicului auto din Caracal, unde au fost descoperite oseminte umane

Ipoteza socanta in cazul fetelor disparute in Olt. Potrivit unor surse, politistii au gasit ramasite umane acasa la un mecanic auto, care se presupune ca a luat la ocazie pe una dintre fete. Nu se stie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )