Libnet.ro
UNICEF

05:00

Valoare mai mare decat cea reala in cazul contractului de inchiriere de licente IT 2004-2009

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Valoare mai mare decat cea reala in cazul contractului de inchiriere de licente IT 2004-2009

Procurorii DNA considera ca, in cazul contractului de inchierere de licente Microsoft derulat in perioada 2004-2009, exista indicii ca valoarea acestuia a fost mai mare decat cea reala si ca Microsoft avea mai multi reseller locali care ar fi putut. continuă pe Wall-Street Ro

Contractul de inchiriere de licente IT 2004-2009 - valoare mai mare decat cea reala

Procurorii DNA considera ca, in cazul contractului de inchierere de licente Microsoft derulat in perioada 2004-2009, exista indicii ca valoarea acestuia a fost mai mare decat cea reala si ca Microsoft avea.

Deficitul comercial, mai mare decat in 2013: la cat au ajuns exporturile

Deficitul comercial FOB-CIF in perioada ianuarie-mai 2014 a fost de 10,21 miliarde de lei 2,28 miliarde euro), mai mare cu 744,3 milioane lei 117,6 milioane euro) decat cel inregistrat in primele cinci luni din 2013, a anuntat joi Institutul National.

VIDEO: S-a descoperit cea mai mare pasare marina din istorie

Aripile acestei vietuitoare, Pelagornis Sandersi, au o anvergura de doua ori mai mare decat aceea a albastrosului regal din zilele noastre, afirma autorii acestui studiu, publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences.

SIF Muntenia - cea mai mare apreciere din BET-FI

Actiunile SIF Muntenia SIF4) au marcat cea mai mare crestere dintre titlurile incluse in indicele BET-FI, in perioada 8 iunie-8 iulie 2014, subclasand astfel SIF Moldova SIF2), care a ocupat prima pozitie, in ultimele saptamani, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

Sondaj CSOP: Mugur Isarescu - creditat cu cea mai mare incredere, urmat de Ponta, Oprescu si Iohannis. USD nu strange jumatate din voturi

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, se bucura de cel mai mare capital de incredere in randul alegatorilor romani, fiind urmat de premierul Victor Ponta, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si de presedintele PNL, Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de CSOP, la comanda PDL. Uniunea Social Democrata, condusa de Victor Ponta, nu reuseste sa adune jumatate din electorat, se mai arata in cercetarea obtinuta de HotNews. ro.

Romania importa gaze de la Gazprom cu circa 10% mai ieftin decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres.

Romania importa gaze de la Gazprom la un pret cu 8-10% mai mic decat Moldova

In perioada iulie - septembrie 2014 pretul de import al gazelor in Romania va fi de 340 de dolari pe mia de metri cubi, cu 10,5% mai mic decat in ultimele trei luni, potrivit estimarilor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) din Romania citate de Agerpres.

in Romania, copiii se VAND mai ieftin decat masinile la mana a doua. Cat costa un orfan

In Romania, copiii se vand mai ieftin decat masinile de mana a doua - asta spun procurorii ca s-ar fi intamplat in Teleorman, unde familiile care voiau sa infieze copii orfani trebuiau sa achite inainte.

STUDIU. Obezitatea extrema reduce riscul de viata mai mult decat fumatul

Obezitatea extrema reduce speranta de viata mai mult decat fumatul si poate sa provoace accidente vasculare cerebrale si alte maladii grave, potrivit unui studiu ce a fost publicat in PLOS Medicine, informeaza huffingtonpost. com.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )