Libnet.ro
UNICEF

07:15

Valoarea platilor online ale taxelor si impozitelor din Bucuresti a crescut la 10,2 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valoarea platilor online ale taxelor si impozitelor din Bucuresti a crescut la 10,2 milioane lei

Valoarea taxelor si impozitelor locale care au fost platite online de catre locuitorii Capitalei a ajuns la circa 10,2 milioane de lei in 2015, in crestere de la 5,9 milioane lei in 2014. in total, anul trecut au fost efectuate 40. 980 de plati pe platforma ghiseul. ro, fata de 24. 139 de plati in anul 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Descinderi la zeci de firme din Bucuresti, Arges si Dolj. Prejudiciul depaseste un milion de euro

Politistii perchezitioneaza, in aceasta dimineata, 20 de locuinte si sedii de firme din Bucuresti, Arges si Dolj. Sunt cautati mai multi indivizi suspectati ca au inselat mai multe companii pe.

Primariile din Bucuresti au risipit 600 de milioane euro

O parte dintre firmele cu care primariile de sector din Bucuresti au incheiat contracte pentru intretinerea spatiilor verzi nu produc plante, ci actioneaza ca intermediari si le vand mult mai scump autoritatilor, arata un raport al Curtii de Conturi, citat de HotNews.

Incredibil. Cum a fost tepuit Gigi Becali de o pensionara din Bucuresti. Cere daune de un milion de euro

Gigi Becali cere daune de un milion de euro dupa ce a fost pacalit de o pensionara din Capitala care i-a vandut drepturile litigioase privind retrocedarea Casei Vernescu. Femeia de 73 de ani s-a dat drept.

S-a asezat pe un scaunul in metroul din Bucuresti. A ridicat privirea si nu i-a venit sa creada pe cine vede. A inceput sa faca poze imediat

In loc sa cutreiere trenurile ca sa se asigure ca in mijloacele de transport in comun din subteran nu se produc infractiuni, paznicii de la metrou vegheaza asupra calatorilor direct de pe scaune, scrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )