Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei manastiri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei manastiri

Premierul Victor Ponta a semnat joi o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca 6 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru sprijinul financiar a trei unitati de cult, potrivit unei Hotarari de Guvern HG) publicata ieri in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul cauta 100 de milioane de lei pentru a evita o criza energetica

Premierul Iurie Leanca a dat asigurari la postul public de televiziune ca Guvernul are, un plan B, in caz de sistare a livrarilor de gaze prin Ucraina.

Premierul aloca sase milioane de lei, din fondul de rezerva, pentru trei manastiri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat joi o Hotarare de Guvern conform careia se va aloca din fondul de rezerva bugetara suma de 6. 000 de lei pentru trei unitati de cult: Centrul Eparhial Iasi, Manastirea Nicula, din judetul Cluj, si Manastirea Tismana, din judetul Gorj, informeaza HotNews. ro.

Premierul a decis sa aloce sase milioane de lei, din fondul de rezerva, pentru trei manastiri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a semnat, joi, o Hotarare de Guvern conform careia se va aloca din Fondul de rezerva bugetara suma de 6. 000 de lei pentru trei unitati de cult: Centrul Eparhial Iasi, Manastirea Nicula, din judetul Cluj, si Manastirea Tismana, din judetul Gorj, informeaza HotNews. ro.

Guvernul suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii cu 55 milioane lei

Guvernul a adoptat, in sedinta de astazi, o ordonanta de urgenta ce suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii pe anul 2014 cu 55 milioane lei, suma necesara pentru gestionarea unor situatii-limita din domeniul sanatatii, in principal lucrari de reabilitare la maternitati, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Guvernul a aprobat bugetul Tarom pentru acest an

Bugetul pentru acest an al Tarom, aprobat marti de Guvern, prevede pierderi de 116,8 milioane lei, rezultatul negativ prognozat fiind apropiat de cel inregistrat in 2013, cand pierderile s-au ridicat la 130,1 milioane lei.

Guvernul a aprobat bugetul Tarom pentru acest an, cu pierderi apropiate de cele din 2013

Bugetul pentru acest an al Tarom, aprobat ieri de Guvern, prevede pierderi de 116,8 milioane lei, rezultatul negativ prognozat fiind apropiat de cel inregistrat in 2013, cand pierderile s-au ridicat la 130,1 milioane lei, potrivit unei hotarari publicate de Guvern.

2,5 milioane de lei pentru canalizarea din Socodor

Primaria din Socodor a finalizat o licitatie care se refera la realizarea unui sistem de canalizare in comuna. Suma estimata pentru lucrarile ce urmeaza sa fie facute a fost de aproape 3 milioane de lei.

Valoarea totala tranzactionata pe BVB: aproape 300 milioane lei

Valoarea totala tranzactionata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in aceasta saptamana pana ieri, la ora 17:00, a fost de 288,55 milioane lei, dintre care 284,8 milioane lei au insumat vanzarile de actiuni, in urcare cu 78,8% fata de saptamana precedenta, informeaza un buletin Puls Capital trimis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 33 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 33 milioane lei 7,5 milioane euro).

Arieratele inregistrate la bugetele locale: peste 200 milioane lei la 31 iulie

Platile restante de peste 90 de zile arieratele) inregistrate la bugetul general al unitatilor administrativ-teritoriale se ridicau, la finele lunii iulie 2014, la 200,29 milioane lei, in crestere cu 2,06% fata de nivelul de 196,25 milioane lei de la 31 decembrie 2013, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,6917 seconds )