Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vamile Romaniei vor primi echipamente de scanare de 11 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Vamile Romaniei vor primi echipamente de scanare de 11 milioane de euro

Echipamente de scanare a bagajelor in valoare de peste 11 milioane de euro vor fi instalate in aerop. continuă pe România Liberă

Pensii 2020. DOCUMENT. S-a aflat cu ce procent va creste punctul de pensie. Cati bani vor primi in plus pensionarii

Vesti bune pentru milioane de pensionari! in ciuda faptului ca ministrul Finantelor nu a dorit sa dezvaluie momentan procentul cu care se vor majora pensiile, aceasta informatie s-a facut publica in urma cu putin timp. Ce li se pregateste persoanelor cu pensii sociale Potrivit unui document publicat pe realitateafinanciara. net, se arata ca ministrul Finantelor propune .

Vesti bune pentru elevi si studenti. Anuntul a fost facut acum: ce vor primi de la Guvern

La ultima conferinta de presa aflam de la Presedintele Klaus Iohannis conditiile in care va incepe noul an scolar, stabilindu-se data de incepe pentru 14 septembrie. Anuntul a fost facut dupa o intalnire cu grupul interministerial care se ocupa de acest subiect, premierul Ludovic Orban, insotit de mai multi membri ai Guvernului participand la respectiva .

ANDREI POP: Ministrul Agriculturii i-a mintit pe fermieri. Acestia nu vor primi despagubirile promise pentru seceta

Deputatul PSD Andrei Pop l-a acuzat pe Ministrul Agriculturii Adrian Oros ca i-a mintit pe fermieri si ca acestia nu vor primi despagubirile promise pentru seceta. Social-democratul a precizat ca in proiectul de rectificare, in bugetul Ministerului Agriculturii nu sunt prevazute sumele pentru aceste despagubiri, conform news. ro.

Programul Noua Casa incepe pe 15 august. Cati bani vor primi romanii pentru locuinte

Romanii vor putea, incepand de la mijlocul acestei luni, sa isi cumpere o locuinta noua prin intermediul programului Noua Casa. Guvernul a adus cateva modificari acestui program, iar printre cele mai importante se numara cresterea plafonului maxim la 140 de mii de euro. insa, in cazul unui astfel de credit, creste si avansul. Mai multe .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )