Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel mai frustrant joc din lume a disparut: un telefon cu Flappy Bird instalat costa 80.000 de dolari

Adevărul Adevărul,
Cel mai frustrant joc din lume a disparut: un telefon cu Flappy Bird instalat costa 80.000 de dolari

Zeci de mii de oameni au incercat sa invinga frustrantul joc Flappy Bird, care a venit si a plecat ca o furtuna de vara din magazinele de aplicatii. Dupa un succes instantaneu, aseara, fondatorul sau l-a scos din AppStore si PlayStore. continuă pe Adevărul

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Cel mai bun drum din lume? Transalpina bate Transfagarasanul. Concluzia britanicilor, dupa un test drive cu Jaguar F-type

Transalpina este un drum mai bun decat Transfagarasanul. Aceasta este concluzia lui Henry Catchpole, care a efectuat un test drive pentru revista britanica EVO, la volanul unui Jaguar F-type V8S. Catchpole ii.

Optimismul firmelor britanice a urcat la inceputul anului la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii

Optimismul firmelor din Marea Britanie a crescut in luna ianuarie la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, potrivit unui raport al companiei de contabilitate si consiliere pentru afaceri BDO, citat de cotidianul.

Ifo: Perspectiva economiei zonei euro ramane la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Perspectiva economiei zonei euro in urmatoarele sase luni ramane neschimbata, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, iar in urmatoarea perioada redresarea ar urma sa se imbunatateasca, a anuntat ieri Institutul de cercetare economica Ifo din Germania, conform Agerpres.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, citat de Mediafax.

Radu Beligan apare intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice 100 de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de alte celebritati de toate varstele, de la Hollywood, scrie Business Insider.

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Business report: Investitiile publice - la cel mai redus nivel din ultimii 6 ani. Explicatii si consecinte; Cartonas rosu pentru Gica Popescu in afacerea imobiliara Doldora Bazaar; Topul oraselor cu cele mai accesibile apartamente

Desant romanesc in Golful Mexic, dupa petrol. Platforma de foraj GSP Fortuna a inceput lucrul in Golful Mexic, intr-un contract ce se intinde pe o durata de doi ani si jumatate, pentru clientul Pemex. Popa BNR): Dependenta bancilor de finantarea 'de la parinti' s-a redus la 20% din pasive. Dependenta bancilor romanesti de finantarea de la bancile mama a scazut, in ultimii ani, la 20%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )