Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce au vandut rusii Alaska. Povestea uneia dintre cele mai mari tranzactii din istoria lumii

Antena3 Antena3,
De ce au vandut rusii Alaska. Povestea uneia dintre cele mai mari tranzactii din istoria lumii

In 1867 Rusia a vandut teritoriul din nordul continentului american, denumit Alaska catre Statele Unite ale Americii, pentru suma de 7,2 milioane de dolari. insa in doar 50 de ani, americanii nu. continuă pe Antena3

Crestinii sarbatoresc duminica si luni Rusaliile sau Pogorarea Duhului Sfant, una dintre cele mai vechi sarbatori

Crestinii sarbatoresc duminica si luni Cincizecimea sau Pogorarea Sfantului Duh peste sfintii apostoli, cunoscuta in popor drept Duminica Mare sau Rusaliile, ocazie cu care se incheie ciclul pascal: Invierea, Inaltarea si Pogorarea Duhului Sfant. Suprapunerea Pogorarii Sfantului Duh peste sarbatoarea populara a Rusaliilor ingreuneaza disocierea obiceiurilor si practicilor crestine de cele precrestine. In unele zone, oamenii isi impdobesc casele si gospodariile cu ramuri de tei, nuc, plop sau stejar, pentru a alunga raul si bolile.

Unul dintre cele mai urmarite programe TV din lume este o telenovela indiana cu subiecte tabu: Educatia prin divertisment poate schimba normele sociale

O telenovela indiana, care abordeaza teme precum atacurile cu acid, violenta domestica si avortul, a devenit unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din lume, cu peste 400 de milioane de telespectatori.

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum arata Dubaiul in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cativa zeci de ani.

Transformarile uluitoare prin care au trecut unele dintre cele mai mari orase ale lumii: cum aratau Dubai in 1980 si Seul in 1950 FOTO

Lumea din jurul nostru se schimba odata cu trecerea timpului. Evolutia, in unele cazuri, este spectaculoasa. Este si cazul unora dintre cele mai mari orase ale lumii, care s-au transformat radical in ultimii cateva zeci de ani.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Guvernul din Malaezia ofera 1.000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care arata cum se previne homosexualitatea

Guvernul malaezian a lansat un concurs video pe practici sanatoase de viata si ofera pana la 1. 000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care explica modul in care sa evite homosexualitatea, in conformitate cu site-ul Ministerului Sanatatii, informeaza AFP.

Rata somajului, la un minim istoric. In ce judete se gasesc cele mai multe locuri de munca

In luna martie, rata somajului de la noi din tara a atins un minim istoric. Romania are cel mai mic numar de someri din 1994 incoace, de cand se intocmesc statistici pe aceasta tema.

Cele mai frecvente greseli care cresc factura la energia electrica

Facturile lunare pot fi mult reduse daca realizati unde se inregistreaza pierderi de energie electrica. Exista mai multe metode prin care pot fi micsorate pierderile, ele presupunand evitarea.

Utile: Cele mai frecvente boli transmise de animalele de companie la om; Cum alegi cea mai buna crema de protectie solara pentru copii; Mierea, un leac bun la toate

Cum scapam de gusa. Medicina a evoluat. Au aparut tratamente minim invazive care topesc grasimea din interior fara a lasa urme sau cicatrici. Medicul ne da. Efectele negative ale abstinentei asupra organismului. Scaderea libidoului. Unii oameni se simt lipsiti de viata si de dorinta sexuala atunci cand nu mai.

Cum arata cele mai nou parc balnear din Ardeal

Cel mai nou parc balnear din Transilvania s-a deschis, zilele trecute la Dej: bazine cu apa dulce si sarata, bazin pentru copii, mini-pensiune, topogane, sauna. Un bilet la Parcul Balnear Toroc costa 15 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )